Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Výroba: Macerace hroznů se slupkami probíhá po dobu asi 12-15 dnů při maximální teplotě 29-31 °C. Po plnění vína do lahví zráje ještě v lahvích vodorovně po dobu nejméně 6 měsíců.
Chuťový profil: Velmi intenzivní rubínově červená barva, stále docela svěží vůně s tóny červeného bobulovitého ovoce ponořeného do jemné vanilkové oblohy. Chuť suchá, plná, bohatá na tělo.
Výroba: Macerace hroznů se slupkami probíhá asi 15-20 dní při maximální teplotě 29 - 31 °C. Po stáčení je víno ponecháno zrát ve velkokapacitních dubových sudech a to 18 měsíců. Dokončení zrání…
2 000 Kč
Odrůda: Nebbiolo Obsah zbytkového cukru: suché Typ vína: Tiché víno Země původu: Itálie Ročník: 2015 Obsah láhve: 0,75 l Barva: Červené Obsah alkoholu: 14,5 %
Tmavě, rubínově červené víno s oranžovými tóny. Intenzivní vůně, v chuti je cítit červené ovoce. Odrůda(y): 100% Nebbiolo Analytika: Suché Obsah alkoholu: 14,5%
1 680 Kč
Odrůda: Nebbiolo Obsah zbytkového cukru: suché Typ vína: Tiché víno Země původu: Itálie Ročník: 2015 Obsah láhve: 0,75 l Barva: Červené Obsah alkoholu: 14,5% % Vhodné k jídlu: Jehněčí / Hovězí
Červené víno rubínové barvy. Toto víno je velmi plné a komplexní a v jeho chuti můžete cítit červené bobule až s náznaky dubu a vanilky. Doporučujeme podívat při 17-18 °C. Odrůda: 100% Nebbiolo
1 150 Kč
Odrůda: Nebbiolo Obsah zbytkového cukru: suché Typ vína: Tiché víno Země původu: Itálie Ročník: 2012 Obsah láhve: 0,75 l Barva: Červené Obsah alkoholu: 14,5% % Vhodné k jídlu: Steak / Hovězí
Vinice: Způsob vedení "Guyot systém". Vinice se nachází v nadmořské výšce 280 až 350 metrů. Chuťový profil: Víno má červenou, rubínovou barvu. Na nose je plné, intenzivní s terciárními tóny. Dále…
990 Kč
Odrůda: Nebbiolo Obsah zbytkového cukru: suché Typ vína: Tiché víno Země původu: Itálie Ročník: 2015 Obsah láhve: 0,75 l Barva: Červené Obsah alkoholu: 13 % Poznámka/Ocenění: Robert Parker - Wine Advocate - 91 bodů Vhodné k jídlu: Lanýže / Steak / Hovězí
Výroba: Lisování hroznů, následná macerace po dobu 8 - 10 dní při maximální teplotě 28 °C. Na jaře se víno dekantuje do dřevěných, nebo ocelových sudů, kde zůstane 10 měsíců. Následuje ležení v…
400 Kč
Odrůda: Barbera Obsah zbytkového cukru: suché Typ vína: Tiché víno Země původu: Itálie Ročník: 2016 Obsah láhve: 0,75 l Barva: Červené Obsah alkoholu: 14% % Vhodné k jídlu: Pečené maso / Hovězí
Výroba: Macerace hroznů se slupkami probíhá po dobu asi 12-15 dnů při maximální teplotě 29-31 °C. Po plnění vína do lahví zráje ještě v lahvích vodorovně po dobu nejméně 6 měsíců.
Chuťový profil: Velmi intenzivní rubínově červená barva, stále docela svěží vůně s tóny červeného bobulovitého ovoce ponořeného do jemné vanilkové oblohy. Chuť suchá, plná, bohatá na tělo.
Odrůda | Nebbiolo |
---|---|
Obsah zbytkového cukru | suché |
Typ vína | Tiché víno |
Země původu | Itálie |
Ročník | 2013 |
Obsah láhve | 0,75 l |
Barva | Červené |
Obsah alkoholu | 14,5 % |
Nebyla přidána žádná recenze.
Malé rodinné vinařství produkující Barbery a Barola.