Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Malé rodinné vinařství produkující Barbery a Barola.
Malé rodinné vinařství produkující Barbery a Barola.
Výroba: Macerace hroznu se slupkou probíhá asi 5-6 dnů při maximální teplotě 25-27 °C. Víno se skladuje v nádržích z nerezové oceli, kde se ukončí malolaktické kvašení. Plnění do lahví v dubnu až v…
400 Kč
Výroba: Lisování hroznů, následná macerace po dobu 8 - 10 dní při maximální teplotě 28 °C. Na jaře se víno dekantuje do dřevěných, nebo ocelových sudů, kde zůstane 10 měsíců. Následuje ležení v…
990 Kč
Vinice: Způsob vedení "Guyot systém". Vinice se nachází v nadmořské výšce 280 až 350 metrů. Chuťový profil: Víno má červenou, rubínovou barvu. Na nose je plné, intenzivní s terciárními tóny. Dále…
Červené víno rubínové barvy. Toto víno je velmi plné a komplexní a v jeho chuti můžete cítit červené bobule až s náznaky dubu a vanilky. Doporučujeme podívat při 17-18 °C. Odrůda: 100% Nebbiolo
Tmavě, rubínově červené víno s oranžovými tóny. Intenzivní vůně, v chuti je cítit červené ovoce. Odrůda(y): 100% Nebbiolo Analytika: Suché Obsah alkoholu: 14,5%
Výroba: Macerace hroznů se slupkami probíhá asi 15-20 dní při maximální teplotě 29 - 31 °C. Po stáčení je víno ponecháno zrát ve velkokapacitních dubových sudech a to 18 měsíců. Dokončení zrání…
2 300 Kč
Výroba: Macerace hroznů se slupkami probíhá po dobu asi 12-15 dnů při maximální teplotě 29-31 °C. Po plnění vína do lahví zráje ještě v lahvích vodorovně po dobu nejméně 6 měsíců. Chuťový…