Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
Wine Bar s.r.o. Menu

Virna Barolo

Nalezené produkty: 7

Produkty

Piemont - Virna - Dolcetto D´Alba, 2019, 0,75l

Piemont - Virna - Dolcetto D´Alba, 2019, 0,75l Skladem

Výroba: Macerace hroznu se slupkou probíhá asi 5-6 dnů při maximální teplotě 25-27 °C. Víno se skladuje v nádržích z nerezové oceli, kde se ukončí malolaktické kvašení. Plnění do lahví v dubnu až v…

Piemont - Virna - Barbera D´Alba, 2018, 0,75l

Piemont - Virna - Barbera D´Alba, 2018, 0,75l

400 

Výroba: Lisování hroznů, následná macerace po dobu 8 - 10 dní při maximální teplotě 28 °C. Na jaře se víno dekantuje do dřevěných, nebo ocelových sudů, kde zůstane 10 měsíců. Následuje ležení v…

Piemont -Virna - Barolo Noi 2015 DOCG 0,75l

Piemont -Virna - Barolo Noi 2015 DOCG 0,75l

990 

Vinice: Způsob vedení "Guyot systém". Vinice se nachází v nadmořské výšce 280 až 350 metrů. Chuťový profil: Víno má červenou, rubínovou barvu. Na nose je plné, intenzivní s terciárními tóny. Dále…

Piemont - Virna - Barolo del Comune di Barolo…

Piemont - Virna - Barolo del Comune di Barolo 2013 DOCG, 0,75l Skladem

Červené víno rubínové barvy. Toto víno je velmi plné a komplexní a v jeho chuti můžete cítit červené bobule až s náznaky dubu a vanilky.  Doporučujeme podívat při 17-18 °C. Odrůda: 100% Nebbiolo

Piemont - Virna - Barolo Cannubi Boschis, 2015…

Piemont - Virna - Barolo Cannubi Boschis, 2015 DOCG, 0,75l Skladem

Tmavě, rubínově červené víno s oranžovými tóny. Intenzivní vůně, v chuti je cítit červené ovoce. Odrůda(y): 100% Nebbiolo Analytika: Suché Obsah alkoholu: 14,5%

Piemont - Virna - Barolo Sarmassa 2015, 0,75l

Piemont - Virna - Barolo Sarmassa 2015, 0,75l Skladem

Výroba: Macerace hroznů se slupkami probíhá asi 15-20 dní při maximální teplotě 29 - 31 °C. Po stáčení je víno ponecháno zrát ve velkokapacitních dubových sudech a to 18 měsíců. Dokončení zrání…

Piemont - Virna - Barolo Riserva, 2013, 0,75l

Piemont - Virna - Barolo Riserva, 2013, 0,75l

2 300 

Výroba: Macerace hroznů se slupkami probíhá po dobu asi 12-15 dnů při maximální teplotě 29-31 °C. Po plnění vína do lahví zráje ještě v lahvích vodorovně po dobu nejméně 6 měsíců. Chuťový…