Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
4 400 Kč
Odrůda: Nebbiolo Obsah zbytkového cukru: suché Typ vína: Tiché víno Země původu: Itálie Ročník: 2000 Obsah láhve: 1,5 l Barva: Červené
Vinice: Hrozny pochází z vinice La Serra o rozloze jeden a půl hektaru, která se náchází v katastru obce La Morra. Vinice se nachází ve střední části svahu v nadmořské výšce 300 až 400 metrů nad…
2 600 Kč
Odrůda: Nebbiolo Obsah zbytkového cukru: suché Typ vína: Tiché víno Země původu: Itálie Ročník: 2010 Obsah láhve: 0,75 l Barva: Červené Obsah alkoholu: 14,5 % Vhodné k jídlu: Zralé sýry / Zvěřina / Grilovaná masa / Lanýže
Vinice: Hrozny pochází z vinice La Serra o rozloze jeden a půl hektaru, která se náchází v katastru obce La Morra. Vinice se nachází ve střední části svahu v nadmořské výšce 300 až 400 metrů nad…
2 500 Kč
Odrůda: Nebbiolo Obsah zbytkového cukru: suché Typ vína: Tiché víno Země původu: Itálie Ročník: 2010 Obsah láhve: 0,75 l Barva: Červené Obsah alkoholu: 14,5 % Vhodné k jídlu: Grilovaná masa / Zvěřina / Zralé sýry / Lanýže
2 200 Kč
Odrůda: Nebbiolo Obsah zbytkového cukru: suché Typ vína: Tiché víno Země původu: Itálie Ročník: 2008 Obsah láhve: 1,5 l Barva: Červené
Vinice: Vinice o rozloze jednoho hektaru se nachází ve střední části svahu v nadmořské výšce 300 až 400 metrů nad mořem s expozicí na jihozápad. Půda obsahuje především vápenec a slín. Sklizeň hroznů…
1 950 Kč
Odrůda: Nebbiolo Obsah zbytkového cukru: suché Typ vína: Tiché víno Země původu: Itálie Ročník: 2004 Obsah láhve: 0,75 l Barva: Červené Obsah alkoholu: 13,5 % Vhodné k jídlu: Hovězí / Jehněčí
Odrůda | Nebbiolo |
---|---|
Obsah zbytkového cukru | suché |
Typ vína | Tiché víno |
Země původu | Itálie |
Ročník | 2011 |
Obsah láhve | 3 l |
Barva | Červené |
Nebyla přidána žádná recenze.
Tradiční rodinné vinařství jehož historie v regionu Piemont sahá až do roku 1725. Společnost byla založena v roce 1953
Celková rozloha vinařství je 25 hektarů, které se nachází v oblastech Langa a Roero a pokrývají většinu významných apelací Piemontu. Mechanizace je na vinicích omezena na minimum, většina prací probíhá ručně. Zrání červených vín probíhá v podzemních částech sklepa