Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
Wine Bar s.r.o. Menu

Piemont - Casetta - Barolo Case Nere 2010 0,75l

Vinice: Casa Nere je exkluzivní vinice v katastru obce La Morra, vyhlášení pro svá elegantní vína. Vinice o rozloze tři a půl hektaru se nachází ve střední části svahu v nadmořské výšce 300 až 400 metrů nad mořem s expozicí na jihovýchod. Půda obsahuje především vápenec a šedý slín. Sklizeň hroznů probíhá ručně v polovině října.

Výroba: Po odzrnění a jemné pomletí probíhá fermentace v nerezových tancích po dobu 10 až 15 dní. Víno je školeno ve velkém slavonském dubovém sudu po dobu 48 měsíců.

Chuťový profil: Víno má granátovou barvu s oranžovými odlesky. Plné a intenzivní aroma červených třešní a divokého bobulového ovoce. Komplexní víno, které dokaže poskytnout jedinečné pocity. Skvělá struktura vhodná k delší archivaci. 

Párování s jídlem: Výborně se hodí k masovým pokrmům, zejména dušenému hovězímu masu, jehněčím masům a zvěřině. Doporučujeme podávat při teplotě 18-20 C

Odrůda(y): 100% Nebbiolo

Analytika: Suché, 0,2g/l, kyseliny 5,4g/l

Prague Regional Champion na soutěži Prague Wine Trophy 2018

Dostupnost:
Skladem více než 30 kusů

1 450 Kč (1 198,35 Kč bez DPH)

Odrůda:

Informace o produktu

  • Výrobce: Casetta

Vinice: Casa Nere je exkluzivní vinice v katastru obce La Morra, vyhlášení pro svá elegantní vína. Vinice o rozloze tři a půl hektaru se nachází ve střední části svahu v nadmořské výšce 300 až 400 metrů nad mořem s expozicí na jihovýchod. Půda obsahuje především vápenec a šedý slín. Sklizeň hroznů probíhá ručně v polovině října.

Výroba: Po odzrnění a jemné pomletí probíhá fermentace v nerezových tancích po dobu 10 až 15 dní. Víno je školeno ve velkém slavonském dubovém sudu po dobu 48 měsíců.

Chuťový profil: Víno má granátovou barvu s oranžovými odlesky. Plné a intenzivní aroma červených třešní a divokého bobulového ovoce. Komplexní víno, které dokaže poskytnout jedinečné pocity. Skvělá struktura vhodná k delší archivaci. 

Párování s jídlem: Výborně se hodí k masovým pokrmům, zejména dušenému hovězímu masu, jehněčím masům a zvěřině. Doporučujeme podávat při teplotě 18-20 C

Odrůda(y): 100% Nebbiolo

Analytika: Suché, 0,2g/l, kyseliny 5,4g/l

Prague Regional Champion na soutěži Prague Wine Trophy 2018

Parametry

Barva Červené
Obsah alkoholu 14,5 %
Poznámka/Ocenění Prague Regional Champion na soutěži Prague Wine Trophy 2018
Obsah zbytkového cukru suché

Fotografie (3)

Recenze

Osobních údajů

Recenze

Nebyla přidána žádná recenze.