Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Vinice: Vinice o rozloze jednoho hektaru se nachází ve střední části svahu v nadmořské výšce 300 až 400 metrů nad mořem s expozicí na jihozápad. Půda obsahuje především vápenec a slín. Sklizeň hroznů probíhá ručně v polovině října.
Výroba: Po odzrnění a jemné pomletí probíhá fermentace v nerezových tancích po dobu 10 až 15 dní. Víno je školeno ve velkém slavonském dubovém sudu po dobu nejméně 60 měsíců. Po ukončení školení vína nebylo víno čiřeno ani filtrováno. Možný sediment je znamením nezaměnitelné autenticity a rozhodně není na závadu.
Chuťový profil: Víno má jasnou granátovou barvu s oranžovými odlesky. Plné a intenzivní aroma Aroma s tóny džemového ovoce e jemného koření. a balsamica. V chuťi je plné, skvěle strukturované, ovocné a elegantní s dlouhou dochutí. Taniny jsou sametové. Víno vhodné na delší archivaci.
Párování s jídlem: Víno se nejvíce hodí k nejjemnější pokrmům piemontské kuchyně založené na červených masech. Velké víno na meditaci. Doporučujeme podávat při teplotě 18-20 C
Odrůda(y): 100% Nebbiolo
Analytika: Suché, 0,3g/l, kyseliny 5,6g/l
2 600 Kč
Barva: Červené Obsah alkoholu: 12 % Obsah láhve: 0,75 l Obsah zbytkového cukru: suché
750 Kč
Barva: Růžové Obsah alkoholu: 12 % Obsah láhve: 0,75 l Obsah zbytkového cukru: suché
Vinice: Vinice o rozloze jednoho hektaru se nachází ve střední části svahu v nadmořské výšce 300 až 400 metrů nad mořem s expozicí na jihozápad. Půda obsahuje především vápenec a slín. Sklizeň hroznů probíhá ručně v polovině října.
Výroba: Po odzrnění a jemné pomletí probíhá fermentace v nerezových tancích po dobu 10 až 15 dní. Víno je školeno ve velkém slavonském dubovém sudu po dobu nejméně 60 měsíců. Po ukončení školení vína nebylo víno čiřeno ani filtrováno. Možný sediment je znamením nezaměnitelné autenticity a rozhodně není na závadu.
Chuťový profil: Víno má jasnou granátovou barvu s oranžovými odlesky. Plné a intenzivní aroma Aroma s tóny džemového ovoce e jemného koření. a balsamica. V chuťi je plné, skvěle strukturované, ovocné a elegantní s dlouhou dochutí. Taniny jsou sametové. Víno vhodné na delší archivaci.
Párování s jídlem: Víno se nejvíce hodí k nejjemnější pokrmům piemontské kuchyně založené na červených masech. Velké víno na meditaci. Doporučujeme podávat při teplotě 18-20 C
Odrůda(y): 100% Nebbiolo
Analytika: Suché, 0,3g/l, kyseliny 5,6g/l
Odrůda | Nebbiolo |
---|---|
Obsah zbytkového cukru | suché |
Typ vína | Tiché víno |
Země původu | Itálie |
Obsah láhve | 0,75 l |
Barva | Červené |
Obsah alkoholu | 13,5 % |
Vhodné k jídlu | Hovězí / Jehněčí |
Nebyla přidána žádná recenze.
Tradiční rodinné vinařství jehož historie v regionu Piemont sahá až do roku 1725. Společnost byla založena v roce 1953
Celková rozloha vinařství je 25 hektarů, které se nachází v oblastech Langa a Roero a pokrývají většinu významných apelací Piemontu. Mechanizace je na vinicích omezena na minimum, většina prací probíhá ručně. Zrání červených vín probíhá v podzemních částech sklepa