Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
Wine Bar s.r.o. Menu

Parmazán Parmiggiano Reggiano vakuově balený - cca 500 gramů, 24 měsíců

Originální italský parmazán! Kusy o váze 400–700 gramů jsou vakuově zabaleny. jedná se o parmazán „vecchio“ zrající až 24 měsíců.

Produkt se již neprodává.

Informace o produktu

Originální italský parmazán! Kusy o váze 400–700 gramů jsou vakuově zabaleny. jedná se o parmazán „vecchio“ zrající až 24 měsíců.

Cena bude upřesněna na základě váhy aktuálně naskladněných balení.

Fotografie (4)

Recenze (3)

Pro vkládání recenzí je nutné se přihlásit.

Recenze

Dobrý den,
nebylo by tedy jednodušší uvádět cenu za kiogram, vzhledem k různé váze jednotlivých balení?

Eva Rusková

3. 7. 2013 10:05

<p>Dobrý den, vzhledem k tomu, že balení se pohybují cca od 400 do 600 gramů, zvolili jsme stávající variantu. Cena za kilogram se dá jednoduše vypočítat.</p>

Petr Mikeska

8. 7. 2013 10:27

Dobrý den. Rad bych si od vás objednal parmazan. Jen se chci zeptat , jak sýr posilate? Jak je zabalen atd? Aby se nezkazil nebo tak nějak. Předem děkuji za odpoved

Michal Tomeček

16. 4. 2013 22:05

<p>Dobrý den, parmazán je vakuově zabalen v silné fólii. Krátkodobé teplotní výkyvy zvládne. Forma dopravy je možná dle našich obchodních podmínek, tj. Česká pošta, osobní odběr na výdejních místech Heureka Piont-Úloženka, Top trans, kurýrní služba po Praze. Váha parmazánu kolísá. Výsledná cena je upravena dle skutečné váhy.</p>

Petr Mikeska

16. 4. 2013 22:25

Trošku nesedí váha, ale jinak je moc dobrý.

Karel Šnek

20. 4. 2011 22:34

Alternativní zboží Porovnat alternativní produkty

Record - Manchego 6 měsíců, 500 g

Record - Manchego 6 měsíců, 500 g

Nejznámější a nejrozšířenější španělský sýr Manchego z oblasti La Mancha. Tento sýr zrál po dobu 6 měsíců, kdy došlo také k jeho částečnému vysušení a zvýraznění chuti. Teplota pro skladování…

Record - Manchego 6 měsíců, 250 g

Record - Manchego 6 měsíců, 250 g

Nejznámější a nejrozšířenější španělský sýr Manchego z oblasti La Mancha. Tento sýr zrál po dobu 6 měsíců, kdy došlo také k jeho částečnému vysušení a zvýraznění chuti. Teplota pro skladování…

Record - Manchego 6 měsíců, 1 000 g

Record - Manchego 6 měsíců, 1 000 g

Nejznámější a nejrozšířenější španělský sýr Manchego z oblasti La Mancha. Tento sýr zrál po dobu 6 měsíců, kdy došlo také k jeho částečnému vysušení a zvýraznění chuti. Teplota pro skladování…

Podobné produkty najdete v