Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Vynikající španělské sušené šunky Jamón (čti chamón) bez konzervantů a barviv! Jamóny zrají přirozeným způsobem na horském vzduchu po dobu od 8 do 36 měsíců v závislosti na typu a velikosti kýty. Jamón má být jemně slaný a slanost by nikdy neměla potlačovat specifickou chuť vyzrálého masa.
Jamón serrano je sušená šunka z bílého prasete. Serrano se tak řadí do stejné kategorie, ve které jsou známé italské prosciutto crudo (např. parmská šunka) či francouzský jambon de Bayonne.
Jamón iberico je naprosto unikátní šunka, která má oproti jamónu z bílých prasat několik zásadních rozdílů. Zatímco se bílá prasata vykrmují běžným krmením ve velkochovech, iberská prasata se převážně živí ve volném prostranství na tzv. loukách "dehesa". Ty nejvíce ceněné kusy pak pojídají v sezóně výhradně žaludy (podobné českým žaludům). Právě žaludy se živící iberská prasata dávají nejkvalitnější a nejchutnější šunku, tzv. jamón iberico de bellota (iberská šunka žaludová). Oproti serranu má iberico tmavější barvu. Tvar kýty je více podlouhlý. Vyšší obsah tuku umožňuje až dvojnásobné zrání než u serrana. Má výraznější a déle trvající chuť než serrano. Rasa iberijských prasat je poměrně vzácná. Všechny výše zmíněné faktory se samozřejmě odrážejí také v ceně.
Užijte si tuto španělskou delikatesu spolu s některým dobrým vínem z naší nabídky!
170 Kč
Přidat 'Salchichon, nekrájený - 250 g' k porovnání
Skladem Produkt je skladem u winebar.cz. Může být tedy do 24 hodin od objednání předán na výdejní místo e-shopu.
Španělský salám. Váha salámu je přibližná s tolerancí 5 %.
200 Kč
Přidat 'Espana e Hijos - Nůž na jamon' k porovnání
Skladem Produkt je skladem u winebar.cz. Může být tedy do 24 hodin od objednání předán na výdejní místo e-shopu.
Poloprofesionální nůž pro krájení jamónu. Vyroben ve Španělsku. Celková délka 36 cm, délka čepele 24 cm. Nůž je vhodný také pro prosciutto di Parma (parmská šunka), jambon de Bayonne a jiné sušené…
290 Kč
Přidat 'Salchichon, nekrájený - 500 g' k porovnání
Skladem Produkt je skladem u winebar.cz. Může být tedy do 24 hodin od objednání předán na výdejní místo e-shopu.
Španělský salám. Váha salámu je přibližná s tolerancí 5 %.
360 Kč
Precizně řemeslně zpracovaný model pro začínající „cortadory“. Stojan je vyroben z kvalitního bukového dřeva. Stojan je vhodný také pro prosciutto di Parma (parmská šunka), jambon de Bayonne a jiné…
550 Kč
Přidat 'Salchichon, nekrájený - 1000 g' k porovnání
Skladem Produkt je skladem u winebar.cz. Může být tedy do 24 hodin od objednání předán na výdejní místo e-shopu.
Španělský salám. Váha salámu je přibližná s tolerancí 5 %.
600 Kč
Profesionální nůž pro krájení jamónu s oboustranným prolisem. Díky prolisu je nakrájené plátky snadné odebrat. Nůž je z kvalitní německé oceli s vysokou odolností. Rukojeť je ergonomicky tvarována…
1 590 Kč
Přední kýta o délce zrání 8 měsíců z bílého prasete. Složení: vepřové maso, sůl.
1 890 Kč
Přední kýta o délce zrání 8 měsíců z bílého prasete. Složení: vepřové maso, sůl.
3 200 Kč
Přidat 'Espana e Hijos - Jamón serrano gran reserva, 15 měsíců, min. 7kg' k porovnání
Skladem Produkt je skladem u winebar.cz. Může být tedy do 24 hodin od objednání předán na výdejní místo e-shopu.
Zadní kýta o hmotnosti min. 7 kg a délce zrání 15 měsíců z bílého prasete. Složení: vepřové maso, sůl.
3 450 Kč
Přední kýta o hmotnosti min. 3.5 kg a délce zrání 15 měsíců z černého iberského prasete. Složení: vepřové maso, sůl.
3 500 Kč
Přidat 'Don Gastronom - Set Jamon Serrano Gran Reserva, stojan, min. 7kg' k porovnání
Skladem Produkt je skladem u winebar.cz. Může být tedy do 24 hodin od objednání předán na výdejní místo e-shopu.
Set zadní kýty Jamón serrano gran reserva 15 měsíců a stojanu. Tento jamón pochází ze zadní kýty bílého prasete a jeho maso má vláčnou konzistenci a nasládlou chuť. hmotnost: min. 7kg
3 500 Kč
Přidat 'Espana e Hijos - Set paleta iberico de cebo, stojan + nůž' k porovnání
Skladem Produkt je skladem u winebar.cz. Může být tedy do 24 hodin od objednání předán na výdejní místo e-shopu.
Set z přední kýty o hmotnosti cca 5 kg a délce zrání 15 měsíců z černého iberského prasete, stojanu Banqueta a základního nože puño negro. Složení jamónu: vepřové maso, sůl.