Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Zadní kýta o hmotnosti 7 kg a délce zrání 18 měsíců z bílého prasete. Složení: vepřové maso, sůl. Bez konzervantů a barviv! Jamón serrano gran reserva 18 měsíců je chloubou Josého Miguela Rodrigueze, majitele rodinné firmy Granadul umístěné na úpatí zasněžených vrcholků Sierry Nevady. Během 18 měsíců pozvolného zrání na čerstvém, suchém vzduchu z nedalekých hor se utváří neopakovatelně intenzivní chuť, která vám ve spojení s výjimečnou šťavnatostí tohoto jamónu poskytne neobyčejný gurmánský zážitek. Doba zrání 18 měsíců
Zadní kýta o hmotnosti 7 kg a délce zrání 18 měsíců z bílého prasete. Složení: vepřové maso, sůl. Bez konzervantů a barviv!
Jamón serrano gran reserva 18 měsíců je chloubou Josého Miguela Rodrigueze, majitele rodinné firmy Granadul umístěné na úpatí zasněžených vrcholků Sierry Nevady. Během 18 měsíců pozvolného zrání na čerstvém, suchém vzduchu z nedalekých hor se utváří neopakovatelně intenzivní chuť, která vám ve spojení s výjimečnou šťavnatostí tohoto jamónu poskytne neobyčejný gurmánský zážitek.
Doba zrání 18 měsíců
Pro vkládání recenzí je nutné se přihlásit.
Nebyla přidána žádná recenze.
200 Kč
Poloprofesionální nůž pro krájení jamónu. Vyroben ve Španělsku. Celková délka 36 cm, délka čepele 24 cm. Nůž je vhodný také pro prosciutto di Parma (parmská šunka), jambon de Bayonne a jiné sušené…