Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
Wine Bar s.r.o. Menu

Jamón - Jamón iberico paleta bellota, 16 měsíců, cca 4,5kg

Přední kýta o hmotnosti cca 4,5 kg a délce zrání 16 měsíců z černého iberského prasete živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu. Složení: vepřové maso, sůl. Neobsahuje žádné konzervanty ani barviva. Paleta ibérica de bellota je přední kýta z tmavého iberského prasete živícího se ve volném výběhu žaludy. Ve světě sušené šunky představuje jamón ibérico de bellota absolutní vrchol nesrovnatelný se žádným jiným produktem. Chuť této šunky je nesmírně intenzivní a trvalá a nese stopy po oříšcích a žaludech. Navíc lze zachytit i exotickou chuť aromatických bylin, které spásají iberská prasata rodiny Rodriguézových ve volném výběhu dubového háje. Barva masa je tmavě rubínová, tuk je naopak zářivě bílý s tendencí do růžova. Vysoký obsah olejové kyseliny a mononenasycených (zdravých) tuků způsobuje „pocení“ šunky, která se při pokojové teplotě pokrývá malinkými kapičkami roztátého tuku. Každý plátek se navíc může pochlubit vysokou mírou infiltrace tuku (více zde), která dodává úžasnou šťavnatost každému soustu. Rodina Rodriguézových v rozporu s 99% ostatních výrobků klade důraz na přírodní proces zrání a nepoužívá v jeho průběhu jediný chemický konzervant kromě mořské soli. Právě proto představuje paleta ibérica de bellota tohoto výrobce unikátní přírodní produkt nejen ve španělském, ale v i v celosvětovém měřítku. Tento produkt představuje ideální příležitost, jak ochutnat nejlepší šunku na světě v „malém balení“. Doba zrání 16 měsíců

Produkt se již neprodává.

Informace o produktu

  • Výrobce: Jamon

 

Přední kýta o hmotnosti cca 4,5 kg a délce zrání 16 měsíců z černého iberského prasete živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu. Složení: vepřové maso, sůl. Neobsahuje žádné konzervanty ani barviva.

Paleta ibérica de bellota je přední kýta z tmavého iberského prasete živícího se ve volném výběhu žaludy. Ve světě sušené šunky představuje jamón ibérico de bellota absolutní vrchol nesrovnatelný se žádným jiným produktem.

 

Chuť této šunky je nesmírně intenzivní a trvalá a nese stopy po oříšcích a žaludech. Navíc lze zachytit i exotickou chuť aromatických bylin, které spásají iberská prasata rodiny Rodriguézových ve volném výběhu dubového háje. Barva masa je tmavě rubínová, tuk je naopak zářivě bílý s tendencí do růžova. Vysoký obsah olejové kyseliny a mononenasycených (zdravých) tuků způsobuje „pocení“ šunky, která se při pokojové teplotě pokrývá malinkými kapičkami roztátého tuku. Každý plátek se navíc může pochlubit vysokou mírou infiltrace tuku (více zde), která dodává úžasnou šťavnatost každému soustu.

 

Rodina Rodriguézových v rozporu s 99% ostatních výrobků klade důraz na přírodní proces zrání a nepoužívá v jeho průběhu jediný chemický konzervant kromě mořské soli. Právě proto představuje paleta ibérica de bellota tohoto výrobce unikátní přírodní produkt nejen ve španělském, ale v i v celosvětovém měřítku.

 

Tento produkt představuje ideální příležitost, jak ochutnat nejlepší šunku na světě v „malém balení“.

Doba zrání 16 měsíců

 

Recenze

Pro vkládání recenzí je nutné se přihlásit.

Recenze

Nebyla přidána žádná recenze.

Alternativní zboží Porovnat alternativní produkty

Espana e Hijos - Nůž na jamon

Espana e Hijos - Nůž na jamon Skladem

Poloprofesionální nůž pro krájení jamónu. Vyroben ve Španělsku. Celková délka 36 cm, délka čepele 24 cm. Nůž je vhodný také pro prosciutto di Parma (parmská šunka), jambon de Bayonne a jiné sušené…

Podobné produkty najdete v