Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Zadní kýta o hmotnosti cca 7 kg a délce zrání 36 měsíců z černého iberského prasete živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu. Složení: vepřové maso, sůl. Neobsahuje žádné konzervanty ani barviva. Dehesa Maladua je malý rodinný podnik, který se specializuje na výrobu malého množství exkluzivních jamónů iberico de bellota z čisté rasy iberských prasat. Produkce je kvůli rozloze omezená na pouhých 600 kusů jamónů ročně. Jedno prase má k dispozici až 3 hektary, čímž obývá velkorysejší prostor než 99 % lidí této zeměkoule. Objednávky je nutné zasílat nejméně s dvouletým předstihem, ale nemějte strach, prožili jsme tyto dva roky za vás a můžeme vám tento jedinečný jamón zaslat již dnes z našeho sklepu. Prasata jsou chována výhradně ve volném výběhu na nádherných, duby porostlých pozemcích rodiny a péče o ně probíhá pod extrémně přísnými podmínkami, zachovávající absolutní autenticitu a čistotu výsledného produktu. Prasata za svého života mohou pozřít pouze zcela přírodní potravu z lokálních zdrojů, která nebyla chemicky hnojena. Šlechtěná rasa prasat je pokladem, který firma přísně střeží a navzdory obrovské poptávce ze strany jiných výrobců odmítá prodávat. Proces výroby stejně jako samotný chov podléhá přísným jednoduchým pravidlům. Jedinou ingrediencí je certifikovaná mořská sůl. Doba zrání 36 měsíců.
Zadní kýta o hmotnosti cca 7 kg a délce zrání 36 měsíců z černého iberského prasete živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu. Složení: vepřové maso, sůl. Neobsahuje žádné konzervanty ani barviva.
Dehesa Maladua je malý rodinný podnik, který se specializuje na výrobu malého množství exkluzivních jamónů iberico de bellota z čisté rasy iberských prasat. Produkce je kvůli rozloze omezená na pouhých 600 kusů jamónů ročně. Jedno prase má k dispozici až 3 hektary, čímž obývá velkorysejší prostor než 99 % lidí této zeměkoule. Objednávky je nutné zasílat nejméně s dvouletým předstihem, ale nemějte strach, prožili jsme tyto dva roky za vás a můžeme vám tento jedinečný jamón zaslat již dnes z našeho sklepu.
Prasata jsou chována výhradně ve volném výběhu na nádherných, duby porostlých pozemcích rodiny a péče o ně probíhá pod extrémně přísnými podmínkami, zachovávající absolutní autenticitu a čistotu výsledného produktu. Prasata za svého života mohou pozřít pouze zcela přírodní potravu z lokálních zdrojů, která nebyla chemicky hnojena. Šlechtěná rasa prasat je pokladem, který firma přísně střeží a navzdory obrovské poptávce ze strany jiných výrobců odmítá prodávat. Proces výroby stejně jako samotný chov podléhá přísným jednoduchým pravidlům. Jedinou ingrediencí je certifikovaná mořská sůl.
Doba zrání 36 měsíců.
Pro vkládání recenzí je nutné se přihlásit.
Nebyla přidána žádná recenze.
200 Kč
Poloprofesionální nůž pro krájení jamónu. Vyroben ve Španělsku. Celková délka 36 cm, délka čepele 24 cm. Nůž je vhodný také pro prosciutto di Parma (parmská šunka), jambon de Bayonne a jiné sušené…