Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Odrůdové složeni: 30% Macabeo, 30% Xarel.lo, 40% Parellada Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října). Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních Celsia po dobu dvaceti dnů. Druhotné kvašení probíhá v láhvi po dobu čtyřiceti dnů při teplotě 16 stupňů Celsia. Následně tato Cava zraje na kvasničních kalech po dobu 18 až 24 měsíců. Cava Kosher Brut Reserva má světle žlutou barvu se zlatými odlesky. Čisté, středně intenzivní ovocné aroma. V chuti je dobře vyvážená, jemná a svěží. Doporučujeme servírovat při teplotě 5 až 6 stupňů Celsia do sklenic typu „flétna“. Hodí se jako aperitiv nebo k pokrmům z bílého masa a ryb. Zbytkový cukr: 7,5g/litr. Kyseliny: 5,5g/l.
Lahev je umístěna v dřevěné dárkové kazetě.
640 Kč
Barva: Červené Obsah alkoholu: 12 % Obsah láhve: 0,75 l Obsah zbytkového cukru: suché
250 Kč
Barva: Růžové Obsah alkoholu: 12 % Obsah láhve: 0,75 l Obsah zbytkového cukru: suché
Odrůdové složeni: 30% Macabeo, 30% Xarel.lo, 40% Parellada Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října). Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních Celsia po dobu dvaceti dnů. Druhotné kvašení probíhá v láhvi po dobu čtyřiceti dnů při teplotě 16 stupňů Celsia. Následně tato Cava zraje na kvasničních kalech po dobu 18 až 24 měsíců. Cava Kosher Brut Reserva má světle žlutou barvu se zlatými odlesky. Čisté, středně intenzivní ovocné aroma. V chuti je dobře vyvážená, jemná a svěží. Doporučujeme servírovat při teplotě 5 až 6 stupňů Celsia do sklenic typu „flétna“. Hodí se jako aperitiv nebo k pokrmům z bílého masa a ryb. Zbytkový cukr: 7,5g/litr. Kyseliny: 5,5g/l.
Lahev je umístěna v dřevěné dárkové kazetě.
Barva | Bílé |
---|---|
Obsah alkoholu | 11,5 % |
Obsah zbytkového cukru | Brut |
Nebyla přidána žádná recenze.
Vinařství Masachs z oblasti Penedes ve Španělsku produkuje šumivá vína Cava vyráběná tradiční šampaňskou metodou. Pro výrobu vín používá hlavně hrozny z místních odrůd Macabeu, Parellada a Xarel-lo.