Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
Wine Bar s.r.o. Menu

DO Cava - Cava Masachs - Cava Josep Masachs Reserva Brut, Balthazar 12L

Odrůdové složeni: 30% Macabeo, 30% Xarel.lo, 40% Parellada Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října). Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních Celsia po dobu dvaceti dnů. Druhotné kvašení probíhá v láhvi po dobu čtyřiceti dnů při teplotě 16 stupňů Celsia. Následně tato Cava zraje na kvasničních kalech po dobu 18 až 24 měsíců. Cava Kosher Brut Reserva má světle žlutou barvu se zlatými odlesky. Čisté, středně intenzivní ovocné aroma. V chuti je dobře vyvážená, jemná a svěží. Doporučujeme servírovat při teplotě 5 až 6 stupňů Celsia do sklenic typu „flétna“. Hodí se jako aperitiv nebo k pokrmům z bílého masa a ryb. Zbytkový cukr: 7,5g/litr. Kyseliny: 5,5g/l.

Lahev je umístěna v dřevěné dárkové kazetě.

Dostupnost:
Vyprodáno V případě vína se jedná o ročník, který už byl vyprodán. Zároveň se čeká na zařazení nového ročníku.

12 100  (10 000,00  bez DPH)

V případě vína se jedná o ročník, který už byl vyprodán. Zároveň se čeká na zařazení nového ročníku.
Odrůda:

Alternativní zboží Zobrazit další od Cava Masachs

640 

Barva: Červené Obsah alkoholu: 12 % Obsah láhve: 0,75 l Obsah zbytkového cukru: suché

Skladem

Barva: Růžové Obsah alkoholu: 12 % Obsah láhve: 0,75 l Obsah zbytkového cukru: suché

Informace o produktu

Odrůdové složeni: 30% Macabeo, 30% Xarel.lo, 40% Parellada Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října). Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních Celsia po dobu dvaceti dnů. Druhotné kvašení probíhá v láhvi po dobu čtyřiceti dnů při teplotě 16 stupňů Celsia. Následně tato Cava zraje na kvasničních kalech po dobu 18 až 24 měsíců. Cava Kosher Brut Reserva má světle žlutou barvu se zlatými odlesky. Čisté, středně intenzivní ovocné aroma. V chuti je dobře vyvážená, jemná a svěží. Doporučujeme servírovat při teplotě 5 až 6 stupňů Celsia do sklenic typu „flétna“. Hodí se jako aperitiv nebo k pokrmům z bílého masa a ryb. Zbytkový cukr: 7,5g/litr. Kyseliny: 5,5g/l.

Lahev je umístěna v dřevěné dárkové kazetě.

Parametry

Barva Bílé
Obsah alkoholu 11,5 %
Obsah zbytkového cukru Brut

Recenze

Osobních údajů

Recenze

Nebyla přidána žádná recenze.

Cava Masachs

Vinařství Masachs z oblasti Penedes ve Španělsku produkuje šumivá vína Cava vyráběná tradiční šampaňskou metodou. Pro výrobu vín používá hlavně hrozny z místních odrůd Macabeu, Parellada a Xarel-lo.