Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
Wine Bar s.r.o. Menu

DO Cava - Cava Masachs - Cava Louis de Vernier Brut Benjamin, 0,187l

Výroba: Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října). Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních Celsia po dobu dvaceti dnů. Druhotné kvašení probíhá v láhvi po dobu čtyřiceti dnů při teplotě 16 stupňů Celsia. Následně tato Cava zraje na kvasničních kalech po dobu 18 až 24 měsíců.

Chuťový profil: Čisté, středně intenzivní ovocné aroma. V chuti je dobře vyvážená, jemná a svěží.

Odrůdové složení: 30% Macabeo, 30% Xarel.lo, 40% Parellada

Doporučujeme servírovat při teplotě 5 až 6 stupňů Celsia do sklenic typu „flétna“.

Párování s jídlem: Hodí se jako aperitiv nebo k pokrmům z bílého masa a ryb.

Zbytkový cukr: 7,5 g/l

Kyselinky: 5,5 g/l

Dostupnost:
Skladem více než 30 kusů Produkt je skladem u winebar.cz. Může být tedy do 24 hodin od objednání předán na výdejní místo e-shopu.

110  (90,91  bez DPH)

Odrůda:

Informace o produktu

Výroba: Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října). Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních Celsia po dobu dvaceti dnů. Druhotné kvašení probíhá v láhvi po dobu čtyřiceti dnů při teplotě 16 stupňů Celsia. Následně tato Cava zraje na kvasničních kalech po dobu 18 až 24 měsíců.

Chuťový profil: Čisté, středně intenzivní ovocné aroma. V chuti je dobře vyvážená, jemná a svěží.

Odrůdové složení: 30% Macabeo, 30% Xarel.lo, 40% Parellada

Doporučujeme servírovat při teplotě 5 až 6 stupňů Celsia do sklenic typu „flétna“.

Párování s jídlem: Hodí se jako aperitiv nebo k pokrmům z bílého masa a ryb.

Zbytkový cukr: 7,5 g/l

Kyselinky: 5,5 g/l

Parametry

Barva Bílé
Obsah alkoholu 11,8 %
Obsah zbytkového cukru Brut
Vhodné k jídlu Ryba / Aperitiv / Krůtí maso

Fotografie (2)

Recenze

Osobních údajů

Recenze

Nebyla přidána žádná recenze.