Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
Wine Bar s.r.o. Menu

DO Cava - Cava Masachs - Cava Louis de Vernier Brut Benjamin, 0,2 l

Výroba: Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října). Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních Celsia po dobu dvaceti dnů. Druhotné kvašení probíhá v láhvi po dobu čtyřiceti dnů při teplotě 16 stupňů Celsia. Následně tato Cava zraje na kvasničních kalech po dobu 18 až 24 měsíců.

Chuťový profil: Čisté, středně intenzivní ovocné aroma. V chuti je dobře vyvážená, jemná a svěží.

Odrůdové složení: 30% Macabeo, 30% Xarel.lo, 40% Parellada

Doporučujeme servírovat při teplotě 5 až 6 stupňů Celsia do sklenic typu „flétna“.

Párování s jídlem: Hodí se jako aperitiv nebo k pokrmům z bílého masa a ryb.

Zbytkový cukr: 7,5 g/l

Kyselinky: 5,5 g/l

Dostupnost:
Skladem více než 30 kusů Produkt je skladem u winebar.cz. Může být tedy do 24 hodin od objednání předán na výdejní místo e-shopu.

110  (90,91  bez DPH)

Alternativní zboží Zobrazit další od Cava Masachs

150 

Odrůda: Grenache blanc Obsah zbytkového cukru: suché Typ vína: Tiché víno Země původu: Španělsko Ročník: 2019 Obsah láhve: 0,75 l Barva: Bílé Obsah alkoholu: 12,5 % Vhodné k jídlu: Mořské plody / Saláty / Tuňák

150 

Odrůda: Grenache Obsah zbytkového cukru: suché Typ vína: Tiché víno Země původu: Španělsko Ročník: 2018 Obsah láhve: 0,75 l Barva: Červené Obsah alkoholu: 13 % Vhodné k jídlu: Vepřové

Skladem

Odrůda: Macabeo / Xarel lo / Parellada Obsah zbytkového cukru: Brut Typ vína: Šumivé víno Země původu: Španělsko Ročník: neročníkové Obsah láhve: 0,75 l Barva: Bílé Obsah alkoholu: 11,8 % Vhodné k jídlu: Drůbež / Aperitiv / Ryba

Skladem

Odrůda: Grenache / Monastrell Obsah zbytkového cukru: Brut Typ vína: Šumivé víno Země původu: Španělsko Ročník: neročníkové Obsah láhve: 0,75 l Barva: Růžové Obsah alkoholu: 11,5 % Vhodné k jídlu: Aperitiv / Ryba / Kuře

Skladem

Odrůda: Macabeo / Parellada / Xarel lo Obsah zbytkového cukru: Brut Nature Typ vína: Šumivé víno Země původu: Španělsko Ročník: neročníkové Obsah láhve: 0,75 l Barva: Bílé Obsah alkoholu: 11,5 % Vhodné k jídlu: Ryba / Aperitiv

Informace o produktu

Výroba: Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října). Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních Celsia po dobu dvaceti dnů. Druhotné kvašení probíhá v láhvi po dobu čtyřiceti dnů při teplotě 16 stupňů Celsia. Následně tato Cava zraje na kvasničních kalech po dobu 18 až 24 měsíců.

Chuťový profil: Čisté, středně intenzivní ovocné aroma. V chuti je dobře vyvážená, jemná a svěží.

Odrůdové složení: 30% Macabeo, 30% Xarel.lo, 40% Parellada

Doporučujeme servírovat při teplotě 5 až 6 stupňů Celsia do sklenic typu „flétna“.

Párování s jídlem: Hodí se jako aperitiv nebo k pokrmům z bílého masa a ryb.

Zbytkový cukr: 7,5 g/l

Kyselinky: 5,5 g/l

Parametry

Odrůda Macabeo / Parellada / Xarel lo
Obsah zbytkového cukru Brut
Typ vína Tiché víno
Země původu Španělsko
Ročník neročníkové
Obsah láhve 0,187 l
Barva Bílé
Obsah alkoholu 11,8 %
Vhodné k jídlu Aperitiv / Krůtí maso / Ryba

Fotografie (2)

Recenze

Osobních údajů

Recenze

Nebyla přidána žádná recenze.

Cava Masachs

Vinařství Masachs z oblasti Penedes ve Španělsku produkuje šumivá vína Cava vyráběná tradiční šampaňskou metodou. Pro výrobu vín používá hlavně hrozny z místních odrůd Macabeu, Parellada a Xarel-lo.