Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Vinice: Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října).
Výroba: Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních Celsia po dobu dvaceti dnů. Druhotné kvašení probíhá v láhvi po dobu čtyřiceti dnů při teplotě 16 stupňů Celsia. Následně tato Cava zraje na kvasničních kalech po dobu 18 až 24 měsíců.
Chuťový profil: Cava Brut Nature Reserva má slámově žlutou barvu se zlatými odlesky. Příjemné ovocné aroma s tóny dlouhého zrání na láhvi. V chuti je velmi příjemné a suché, delikátní s dlouhou čistou dochutí.
Párování s jídlem: Doporučujeme servírovat při teplotě 5 až 6 stupňů Celsia do sklenic typu „flétna“. Hodí se k jídlu, ke všem pokrmům z masa a ryb. Zbytkový cukr: max. 1g/litr.
Odrůdy: 30% Macabeo, 30% Xarel.lo, 40% Parellada
Výroba: Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října). Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních…
250 Kč
Odrůda: Parellada / Xarel lo / Macabeo Obsah zbytkového cukru: Demi Sec Typ vína: Šumivé víno Země původu: Španělsko Ročník: neročníkové Obsah láhve: 0,75 l Barva: Bílé Obsah alkoholu: 11,5 % Vhodné k jídlu: Aperitiv
Výroba: Hrozny se sklízí v druhé polovině září. Následuje odzrnění a nakvášení po dobu 8–10 dnů. Fermentace probíhá při 18 až 20 stupních Celsia po dobu dvaceti dnů. Druhotné kvašení probíhá v láhvi…
240 Kč
Odrůda: Grenache / Monastrell Obsah zbytkového cukru: Brut Typ vína: Šumivé víno Země původu: Španělsko Ročník: neročníkové Obsah láhve: 0,75 l Barva: Růžové Obsah alkoholu: 11,5 % Vhodné k jídlu: Kuře / Ryba / Aperitiv
Výborná Cava Organic byla vyrobena z hroznů pocházejících z ekologicky obhospodařovaných vinic. Výroba: Ruční sběr hroznů z vlastních vinic. Použití pneumatického lisu. Fermentace probíhá zvlášť pro…
250 Kč
Odrůda: Macabeo / Xarel lo / Parellada Obsah zbytkového cukru: Brut Typ vína: Šumivé víno Země původu: Španělsko Ročník: neročníkové Obsah láhve: 0,75 l Barva: Bílé Obsah alkoholu: 11,5 % Vhodné k jídlu: Vegetariánské pokrmy / Krevety / Měkkýši
Vinice: Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října). Výroba: Fermentace probíhá při 16 až…
220 Kč
Odrůda: Macabeo / Parellada / Xarel lo Obsah zbytkového cukru: Brut Typ vína: Šumivé víno Země původu: Španělsko Ročník: neročníkové Obsah láhve: 0,75 l Barva: Bílé Obsah alkoholu: 11,8 % Vhodné k jídlu: Ryba / Aperitiv / Drůbež
Výroba: Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října). Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních…
110 Kč
Odrůda: Xarel lo / Parellada / Macabeo Obsah zbytkového cukru: Brut Typ vína: Tiché víno Země původu: Španělsko Ročník: neročníkové Obsah láhve: 0,187 l Barva: Bílé Obsah alkoholu: 11,8 % Vhodné k jídlu: Krůtí maso / Ryba / Aperitiv
Vinice: Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října).
Výroba: Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních Celsia po dobu dvaceti dnů. Druhotné kvašení probíhá v láhvi po dobu čtyřiceti dnů při teplotě 16 stupňů Celsia. Následně tato Cava zraje na kvasničních kalech po dobu 18 až 24 měsíců.
Chuťový profil: Cava Brut Nature Reserva má slámově žlutou barvu se zlatými odlesky. Příjemné ovocné aroma s tóny dlouhého zrání na láhvi. V chuti je velmi příjemné a suché, delikátní s dlouhou čistou dochutí.
Párování s jídlem: Doporučujeme servírovat při teplotě 5 až 6 stupňů Celsia do sklenic typu „flétna“. Hodí se k jídlu, ke všem pokrmům z masa a ryb. Zbytkový cukr: max. 1g/litr.
Odrůdy: 30% Macabeo, 30% Xarel.lo, 40% Parellada
Odrůda | Macabeo / Parellada / Xarel lo |
---|---|
Obsah zbytkového cukru | Brut Nature |
Typ vína | Šumivé víno |
Země původu | Španělsko |
Ročník | neročníkové |
Obsah láhve | 0,75 l |
Barva | Bílé |
Obsah alkoholu | 11,5 % |
Vhodné k jídlu | Aperitiv / Ryba |
Nebyla přidána žádná recenze.
Vinařství Masachs z oblasti Penedes ve Španělsku produkuje šumivá vína Cava vyráběná tradiční šampaňskou metodou. Pro výrobu vín používá hlavně hrozny z místních odrůd Macabeu, Parellada a Xarel-lo.