Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
Wine Bar s.r.o. Menu

DO Cava - Cava Masachs - Cava Gran Palas Brut Nature Reserva, 0,75l

Vinice: Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října).

Výroba: Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních Celsia po dobu dvaceti dnů. Druhotné kvašení probíhá v láhvi po dobu čtyřiceti dnů při teplotě 16 stupňů Celsia. Následně tato Cava zraje na kvasničních kalech po dobu 18 až 24 měsíců.

Chuťový profil: Cava Brut Nature Reserva má slámově žlutou barvu se zlatými odlesky. Příjemné ovocné aroma s tóny dlouhého zrání na láhvi. V chuti je velmi příjemné a suché, delikátní s dlouhou čistou dochutí.

Párování s jídlem: Doporučujeme servírovat při teplotě 5 až 6 stupňů Celsia do sklenic typu „flétna“. Hodí se k jídlu, ke všem pokrmům z masa a ryb. Zbytkový cukr: max. 1g/litr.

Odrůdy: 30% Macabeo, 30% Xarel.lo, 40% Parellada

Dostupnost:
Skladem více než 30 kusů Produkt je skladem u winebar.cz. Může být tedy do 24 hodin od objednání předán na výdejní místo e-shopu.

240  (198,35  bez DPH)

Alternativní zboží Zobrazit další od Cava Masachs

Skladem

Výroba: Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října). Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních…

Odrůda: Parellada / Xarel lo / Macabeo Obsah zbytkového cukru: Demi Sec Typ vína: Šumivé víno Země původu: Španělsko Ročník: neročníkové Obsah láhve: 0,75 l Barva: Bílé Obsah alkoholu: 11,5 % Vhodné k jídlu: Aperitiv

Skladem

Výroba: Hrozny se sklízí v druhé polovině září. Následuje odzrnění a nakvášení po dobu 8–10 dnů. Fermentace probíhá při 18 až 20 stupních Celsia po dobu dvaceti dnů. Druhotné kvašení probíhá v láhvi…

Odrůda: Grenache / Monastrell Obsah zbytkového cukru: Brut Typ vína: Šumivé víno Země původu: Španělsko Ročník: neročníkové Obsah láhve: 0,75 l Barva: Růžové Obsah alkoholu: 11,5 % Vhodné k jídlu: Kuře / Ryba / Aperitiv

Skladem Vína BIO a naturální

Výborná Cava Organic byla vyrobena z hroznů pocházejících z ekologicky obhospodařovaných vinic.  Výroba: Ruční sběr hroznů z vlastních vinic. Použití pneumatického lisu. Fermentace probíhá zvlášť pro…

Odrůda: Macabeo / Xarel lo / Parellada Obsah zbytkového cukru: Brut Typ vína: Šumivé víno Země původu: Španělsko Ročník: neročníkové Obsah láhve: 0,75 l Barva: Bílé Obsah alkoholu: 11,5 % Vhodné k jídlu: Vegetariánské pokrmy / Krevety / Měkkýši

Skladem

Vinice: Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října). Výroba: Fermentace probíhá při 16 až…

Odrůda: Macabeo / Parellada / Xarel lo Obsah zbytkového cukru: Brut Typ vína: Šumivé víno Země původu: Španělsko Ročník: neročníkové Obsah láhve: 0,75 l Barva: Bílé Obsah alkoholu: 11,8 % Vhodné k jídlu: Ryba / Aperitiv / Drůbež

Výroba: Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října). Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních…

110 

Odrůda: Xarel lo / Parellada / Macabeo Obsah zbytkového cukru: Brut Typ vína: Tiché víno Země původu: Španělsko Ročník: neročníkové Obsah láhve: 0,187 l Barva: Bílé Obsah alkoholu: 11,8 % Vhodné k jídlu: Krůtí maso / Ryba / Aperitiv

Informace o produktu

Vinice: Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října).

Výroba: Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních Celsia po dobu dvaceti dnů. Druhotné kvašení probíhá v láhvi po dobu čtyřiceti dnů při teplotě 16 stupňů Celsia. Následně tato Cava zraje na kvasničních kalech po dobu 18 až 24 měsíců.

Chuťový profil: Cava Brut Nature Reserva má slámově žlutou barvu se zlatými odlesky. Příjemné ovocné aroma s tóny dlouhého zrání na láhvi. V chuti je velmi příjemné a suché, delikátní s dlouhou čistou dochutí.

Párování s jídlem: Doporučujeme servírovat při teplotě 5 až 6 stupňů Celsia do sklenic typu „flétna“. Hodí se k jídlu, ke všem pokrmům z masa a ryb. Zbytkový cukr: max. 1g/litr.

Odrůdy: 30% Macabeo, 30% Xarel.lo, 40% Parellada

Parametry

Odrůda Macabeo / Parellada / Xarel lo
Obsah zbytkového cukru Brut Nature
Typ vína Šumivé víno
Země původu Španělsko
Ročník neročníkové
Obsah láhve 0,75 l
Barva Bílé
Obsah alkoholu 11,5 %
Vhodné k jídlu Aperitiv / Ryba

Fotografie (2)

Recenze

Osobních údajů

Recenze

Nebyla přidána žádná recenze.

Cava Masachs

Vinařství Masachs z oblasti Penedes ve Španělsku produkuje šumivá vína Cava vyráběná tradiční šampaňskou metodou. Pro výrobu vín používá hlavně hrozny z místních odrůd Macabeu, Parellada a Xarel-lo.