Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Výroba: Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října). Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních Celsia po dobu dvaceti dnů. Druhotné kvašení probíhá v láhvi po dobu čtyřiceti dnů při teplotě 16 stupňů Celsia. Následně tato Cava zraje na kvasničních kalech po dobu 18 až 24 měsíců.
Chuťový profil: Cava Kosher Brut Reserva má světle žlutou barvu se zlatými odlesky. Čisté, středně intenzivní ovocné aroma. V chuti je dobře vyvážená, jemná a svěží.
Párování s jídlem: Hodí se jako aperitiv nebo k pokrmům z bílého masa a ryb.
Odrůdy: 30% Macabeo, 30% Xarel.lo, 40% Parellada
Doporučujeme servírovat při teplotě 5 až 6 stupňů Celsia do sklenic typu „flétna“.
Výroba: Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října). Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních Celsia po dobu dvaceti dnů. Druhotné kvašení probíhá v láhvi po dobu čtyřiceti dnů při teplotě 16 stupňů Celsia. Následně tato Cava zraje na kvasničních kalech po dobu 18 až 24 měsíců.
Chuťový profil: Cava Kosher Brut Reserva má světle žlutou barvu se zlatými odlesky. Čisté, středně intenzivní ovocné aroma. V chuti je dobře vyvážená, jemná a svěží.
Párování s jídlem: Hodí se jako aperitiv nebo k pokrmům z bílého masa a ryb.
Odrůdy: 30% Macabeo, 30% Xarel.lo, 40% Parellada
Doporučujeme servírovat při teplotě 5 až 6 stupňů Celsia do sklenic typu „flétna“.
Odrůda | Macabeo / Parellada / Xarel lo |
---|---|
Obsah zbytkového cukru | Demi Sec |
Typ vína | Šumivé víno |
Země původu | Španělsko |
Ročník | neročníkové |
Obsah láhve | 0,75 l |
Barva | Bílé |
Obsah alkoholu | 11,5 % |
Vhodné k jídlu | Aperitiv |
Nebyla přidána žádná recenze.
220 Kč
Skladem Produkt je skladem u winebar.cz. Může být tedy do 24 hodin od objednání předán na výdejní místo e-shopu.
Vinice: Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října). Výroba: Fermentace probíhá při 16 až…
1 550 Kč
Skladem Produkt je skladem u winebar.cz. Může být tedy do 24 hodin od objednání předán na výdejní místo e-shopu.
Výroba: Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října). Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních…
640 Kč
Skladem Produkt je skladem u winebar.cz. Může být tedy do 24 hodin od objednání předán na výdejní místo e-shopu.
Výroba: Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října). Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních…
250 Kč
Skladem Produkt je skladem u winebar.cz. Může být tedy do 24 hodin od objednání předán na výdejní místo e-shopu.
Výborná Cava Organic byla vyrobena z hroznů pocházejících z ekologicky obhospodařovaných vinic. Výroba: Ruční sběr hroznů z vlastních vinic. Použití pneumatického lisu. Fermentace probíhá zvlášť pro…
240 Kč
Skladem Produkt je skladem u winebar.cz. Může být tedy do 24 hodin od objednání předán na výdejní místo e-shopu.
Výroba: Hrozny se sklízí v druhé polovině září. Následuje odzrnění a nakvášení po dobu 8–10 dnů. Fermentace probíhá při 18 až 20 stupních Celsia po dobu dvaceti dnů. Druhotné kvašení probíhá v láhvi…
Vinařství Masachs z oblasti Penedes ve Španělsku produkuje šumivá vína Cava vyráběná tradiční šampaňskou metodou. Pro výrobu vín používá hlavně hrozny z místních odrůd Macabeu, Parellada a Xarel-lo.