Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Cava v kategorii polosladká se vyznačuje intenzivním ovocným aroma a chutí sladšího zralého bílého ovoce. Cava byla certifikována jako Kosher. Doporučujeme jako aperitiv a k plodům moře.
Výroba: Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října). Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních Celsia po dobu dvaceti dnů. Druhotné kvašení probíhá v láhvi po dobu čtyřiceti dnů při teplotě 16 stupňů Celsia. Následně tato Cava zraje na kvasničních kalech po dobu 18 až 24 měsíců.
Chuťový profil: Cava Kosher Brut Reserva má světle žlutou barvu se zlatými odlesky. Čisté, středně intenzivní ovocné aroma. V chuti je dobře vyvážená, jemná a svěží.
Párování s jídlem: Hodí se jako aperitiv nebo k pokrmům z bílého masa a ryb.
Odrůdy: 30% Macabeo, 30% Xarel.lo, 40% Parellada
Doporučujeme servírovat při teplotě 5 až 6 stupňů Celsia do sklenic typu „flétna“.
Odrůda | Macabeo / Parellada / Xarel lo |
---|---|
Obsah zbytkového cukru | Demi Sec |
Typ vína | Šumivé víno |
Země původu | Španělsko |
Ročník | neročníkové |
Obsah láhve | 0,75 l |
Barva | Bílé |
Obsah alkoholu | 11,5 % |
Vhodné k jídlu | Aperitiv |
Pro vkládání recenzí je nutné se přihlásit.
Nebyla přidána žádná recenze.
240 Kč
Velmi příjemná španělská Cava, šťavnatá s vůní a chutí zralého bílého ovoce, nižší kyselina. Ideální nejen na léto. Skvěla jako aperitiv nebo delší popíjení. Skvěle doplní všechny rybí…
240 Kč
Velmi suchá a svěží Cava s tóny citrusových plodů. Ideální parťák k rybím pokrmům. Samozřejmě se dá pít i jen tak samotná. Vyzkoušejte a uvidíte. Doporučujeme servírovat při teplotě 5 až 6 stupňů…
280 Kč
Výborná Cava Organic byla vyrobena z hroznů pocházejících z ekologicky obhospodařovaných vinic. Ve vůni a chuti najdeme především zelené jablko a hrušky. Krásně šťavnatá Cava s příjemnou kyselinkou…
110 Kč
Kapesní balení španělské šumivé Cavy. Šťavnatá chuť bílého ovoce s jemnou a svěží kyselinkou. Hodí se k pokrmům z bílého masa či k rybě. Tak co už na ni máte chuť?