Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
Wine Bar s.r.o. Menu

DO Cava - Cava Masachs - Cava Gran Palas Reserva Brut, 0,75l

Vinice: Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října).

Výroba: Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních Celsia po dobu dvaceti dnů. Druhotné kvašení probíhá v láhvi po dobu čtyřiceti dnů při teplotě 16 stupňů Celsia. Následně tato Cava zraje na kvasničních kalech po dobu 18 až 24 měsíců.

Chuťový profil: Cava Brut má slámově žlutou barvu se zlatými odlesky. Příjemné ovocné aroma s tóny dlouhého zrání na láhvi. V chuti je velmi příjemné a suché, delikátní s dlouhou čistou dochutí.

Párování s jídlem: Doporučujeme servírovat při teplotě 5 až 6 stupňů Celsia do sklenic typu „flétna“. Hodí se k jídlu, ke všem pokrmům z masa a ryb. Zbytkový cukr: max. 10g/litr.

Odrůdy: 30% Macabeo, 30% Xarel.lo, 40% Parellada 

Dostupnost:
Skladem více než 30 kusů Produkt je skladem u winebar.cz. Může být tedy do 24 hodin od objednání předán na výdejní místo e-shopu.

220  (181,82  bez DPH)

Informace o produktu

Vinice: Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října).

Výroba: Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních Celsia po dobu dvaceti dnů. Druhotné kvašení probíhá v láhvi po dobu čtyřiceti dnů při teplotě 16 stupňů Celsia. Následně tato Cava zraje na kvasničních kalech po dobu 18 až 24 měsíců.

Chuťový profil: Cava Brut má slámově žlutou barvu se zlatými odlesky. Příjemné ovocné aroma s tóny dlouhého zrání na láhvi. V chuti je velmi příjemné a suché, delikátní s dlouhou čistou dochutí.

Párování s jídlem: Doporučujeme servírovat při teplotě 5 až 6 stupňů Celsia do sklenic typu „flétna“. Hodí se k jídlu, ke všem pokrmům z masa a ryb. Zbytkový cukr: max. 10g/litr.

Odrůdy: 30% Macabeo, 30% Xarel.lo, 40% Parellada 

Kyseliny: 5,5g/l.

Můžete zakoupit i v rámci výhodného balíčku:

https://eshop.winebar.cz/p/spanelsky-degustacni-balicek-10-sleva/

Parametry

Odrůda Macabeo / Parellada / Xarel lo
Obsah zbytkového cukru Brut
Typ vína Šumivé víno
Země původu Španělsko
Ročník neročníkové
Obsah láhve 0,75 l
Barva Bílé
Obsah alkoholu 11,8 %
Vhodné k jídlu Aperitiv / Drůbež / Ryba

Fotografie (2)

Recenze

Osobních údajů

Recenze

Nebyla přidána žádná recenze.

Cava Masachs

Vinařství Masachs z oblasti Penedes ve Španělsku produkuje šumivá vína Cava vyráběná tradiční šampaňskou metodou. Pro výrobu vín používá hlavně hrozny z místních odrůd Macabeu, Parellada a Xarel-lo.