Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Výroba: Lisování hroznů, následná macerace po dobu 8 - 10 dní při maximální teplotě 28 °C. Na jaře se víno dekantuje do dřevěných, nebo ocelových sudů, kde zůstane 10 měsíců. Následuje ležení v láhvi.
Chuťový profil: Barbera má rubínovou červenou barvu. Na nose můžete cítit švestky a fialky s nádechem pryskyřic a koření, jemně vanilku a čokoládu.
Doporučujeme servírovat při teplotě 17 až 18 °C
Odrůda: 100% Barbera
Obsah alkoholu: 14%
Výroba: Lisování hroznů, následná macerace po dobu 8 - 10 dní při maximální teplotě 28 °C. Na jaře se víno dekantuje do dřevěných, nebo ocelových sudů, kde zůstane 10 měsíců. Následuje ležení v láhvi.
Chuťový profil: Barbera má rubínovou červenou barvu. Na nose můžete cítit švestky a fialky s nádechem pryskyřic a koření, jemně vanilku a čokoládu.
Doporučujeme servírovat při teplotě 17 až 18 °C
Odrůda: 100% Barbera
Obsah alkoholu: 14%
Odrůda | Barbera |
---|---|
Obsah zbytkového cukru | suché |
Typ vína | Tiché víno |
Země původu | Itálie |
Ročník | 2018 |
Obsah láhve | 0,75 l |
Barva | Červené |
Obsah alkoholu | 14 % |
Vhodné k jídlu | Hovězí / Pečené maso |
Pro vkládání recenzí je nutné se přihlásit.
Nebyla přidána žádná recenze.
380 Kč
Výroba: Macerace hroznu se slupkou probíhá asi 5-6 dnů při maximální teplotě 25-27 °C. Víno se skladuje v nádržích z nerezové oceli, kde se ukončí malolaktické kvašení. Plnění do lahví v dubnu až v…
1 150 Kč
Červené víno rubínové barvy. Toto víno je velmi plné a komplexní a v jeho chuti můžete cítit červené bobule až s náznaky dubu a vanilky. Doporučujeme podívat při 17-18 °C. Odrůda: 100% Nebbiolo
1 680 Kč
Tmavě, rubínově červené víno s oranžovými tóny. Intenzivní vůně, v chuti je cítit červené ovoce. Odrůda(y): 100% Nebbiolo Analytika: Suché Obsah alkoholu: 14,5%
2 000 Kč
Výroba: Macerace hroznů se slupkami probíhá asi 15-20 dní při maximální teplotě 29 - 31 °C. Po stáčení je víno ponecháno zrát ve velkokapacitních dubových sudech a to 18 měsíců. Dokončení zrání…