Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Svěží ovocná Cava s tóny žlutého ovoce a zralých citrusů...
Výroba: Hrozny se sklízí postupně. Jako první se sklízí hrozny odrůdy Macabeo (1. polovina září), jako poslední se sklízí Parellada (1. polovina října). Fermentace probíhá při 16 až 18 stupních Celsia po dobu dvaceti dnů. Druhotné kvašení probíhá v láhvi po dobu čtyřiceti dnů při teplotě 16 stupňů Celsia. Následně tato Cava zraje na kvasničních kalech po dobu 14 měsíců.
Chuťový profil: Cava Brut má světle žlutou barvu se zlatými odlesky. Čisté, středně intenzivní ovocné aroma. V chuti je dobře vyvážená, jemná a svěží.
Párování s jídlem: Hodí se jako aperitiv nebo k pokrmům z bílého masa a ryb.
Odrůdy: 30% Macabeo, 30% Xarel.lo, 40% Parellada
Zbytkový cukr: 7,5 g/ l
Kyselinka: 5,5 g/l
Doporučujeme servírovat při teplotě 5 až 6 stupňů Celsia do sklenic typu „flétna“.
Odrůda | Macabeo / Parellada / Xarel lo |
---|---|
Obsah zbytkového cukru | Brut |
Typ vína | Šumivé víno |
Země původu | Španělsko |
Ročník: | neročníkové |
Obsah láhve | 1,5 l |
Barva | Bílé |
Obsah alkoholu | 11,5 % |
Vhodné k jídlu | Aperitiv / Drůbež / Ryba |
Pro vkládání recenzí je nutné se přihlásit.
Nebyla přidána žádná recenze.
110 Kč
Kapesní balení španělské šumivé Cavy...