Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Rakouský sýr.
Typický alpský sýr, tzv. Bergkäse - tvrdý dlouhozrající horský sýr. Tento horský sýr je vyrobený z mléka od krav pasoucích se v nadmořské výšce 1600m nad mořem a výše. Krmené jsou výhradně v létě trávou a v zimě senem, tedy žádnou siláží. Toto mléko se nazývá německy Heumilch. Minimální doba zrání je 14 měsíců.
Váha sýru je přibližná s tolerancí 5 %.
Doporučujeme k Ryzlinku rýnskému.
Rakouský sýr.
Typický alpský sýr, tzv. Bergkäse - tvrdý dlouhozrající horský sýr. Tento horský sýr je vyrobený z mléka od krav pasoucích se v nadmořské výšce 1600m nad mořem a výše. Krmené jsou výhradně v létě trávou a v zimě senem, tedy žádnou siláží. Toto mléko se nazývá německy Heumilch. Minimální doba zrání je 14 měsíců.
Váha sýru je přibližná s tolerancí 5 %.
Doporučujeme k Ryzlinku rýnskému.
Nebyla přidána žádná recenze.