Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Hrozny pochází z viniční tratě Steinhaus, která má rulové podloží. Hrozny se sklízí začátkem října. Po odzrnění se nechává rmut macerovat asi čtyři hodiny. Vylisovaná šťáva je stočena do nerezových tanků, kde probíhá metodou řízeného kvašení při teplotě 16 stupňů Cesia samotná fermentace. Filtrace a lahvování vína probíhá na konci ledna. Vůně broskvového květu, meduňky a máty. Ideální společník k rybím pokrmům. zbytkový cukr: 2,9g/l, kyseliny: 7,2g/l
Hrozny pochází z viniční tratě Steinhaus, která má rulové podloží. Hrozny se sklízí začátkem října. Po odzrnění se nechává rmut macerovat asi čtyři hodiny. Vylisovaná šťáva je stočena do nerezových tanků, kde probíhá metodou řízeného kvašení při teplotě 16 stupňů Cesia samotná fermentace. Filtrace a lahvování vína probíhá na konci ledna.
Vůně broskvového květu, meduňky a máty. Ideální společník k rybím pokrmům.
zbytkový cukr: 2,9g/l, kyseliny: 7,2g/l
Barva | Bílé |
---|---|
Obsah alkoholu | 12,5 % |
Poznámka/Ocenění | Vítěz Profil DAC Test 2013 |
Obsah zbytkového cukru | suché |
Obsah láhve | 0,75 l |
Nebyla přidána žádná recenze.