Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Výroba: Kupáž odrůd probíhá až po dokončení první fermentace. Druhá fermentace probíhá již v lahvích, které jsou uloženy v hlubokých sklepích. Cava pak stárne minimálně 13 měsíců.
Chuťový profil: Slámově žlutá barva vína se zelenými náznaky. Ovocné tóny. V chuti je svěží a osvěžující.
Párování s jídlem: Toto šumivé víno se hodí jako aperitiv, doplnili bychom ho dále k pokrmům z ryb, lehkému masu, těstovinám či rýži.
Odrůdy: 40% Parellada, 35% Macabeo a 25% Xarel.lo
Obsah alkoholu: 11,5%
Obsah cukru: 7,5 g/l
Kyselinka: 6,1 g/l
Ideální teplota pro podávání je 6 - 8°C
Výroba: Po krátké maceraci víno kvasí v kontrolované teplotě. Po asambláži obou odrůd je cuvée naplněno do lahví, kde proběhne druhotná fermentace a ležení na kvasničních kalech po dobu nejméně 15…
400 Kč
Odrůda: Grenache / Rulandské modré (= Pinot Noir) Obsah zbytkového cukru: Brut Typ vína: Šumivé víno Země původu: Španělsko Obsah láhve: 0,75 l Barva: Růžové Obsah alkoholu: 11,5 % Vhodné k jídlu: Aperitiv / Saláty / Drůbež
Výroba: Jednotlivé odrůdy jsou smíchány až po první fermentaci, druhá již probíhá v lahvích. Víno po té zraje minimálně 15 měsíců v láhvi. Chuťový profil: Krásná suchá cava s citrusovými nuancemi…
400 Kč
Odrůda: Macabeo / Xarel lo / Parellada Obsah zbytkového cukru: suché Typ vína: Šumivé víno Země původu: Španělsko Ročník: neročníkové Obsah láhve: 0,75 l Barva: Bílé Obsah alkoholu: 11,5 % Vhodné k jídlu: Rýžové pokrmy / Těstoviny / Aperitiv / Mořské plody / Ryba
Výroba: První fermentace probíhá u každé odrůdy zvlášť, poté dojde k míchání. Víno zraje v lahvi minimálně 3 roky. Chuťový profil: Víno, které má intenzivní žlutou barvu s jemnými bublinkami. Ve vůni…
550 Kč
Odrůda: Rulandské modré (= Pinot Noir) / Chardonnay / Macabeo / Xarel lo / Parellada Obsah zbytkového cukru: suché Typ vína: Šumivé víno Země původu: Španělsko Ročník: neročníkové Obsah láhve: 0,75 l Barva: Bílé Obsah alkoholu: 12,5 % Vhodné k jídlu: Bílé maso / Aperitiv / Ryba
Výroba: Kupáž odrůd probíhá až po dokončení první fermentace. Druhá fermentace probíhá již v lahvích, které jsou uloženy v hlubokých sklepích. Cava pak stárne minimálně 13 měsíců.
Chuťový profil: Slámově žlutá barva vína se zelenými náznaky. Ovocné tóny. V chuti je svěží a osvěžující.
Párování s jídlem: Toto šumivé víno se hodí jako aperitiv, doplnili bychom ho dále k pokrmům z ryb, lehkému masu, těstovinám či rýži.
Odrůdy: 40% Parellada, 35% Macabeo a 25% Xarel.lo
Obsah alkoholu: 11,5%
Obsah cukru: 7,5 g/l
Kyselinka: 6,1 g/l
Ideální teplota pro podávání je 6 - 8°C
Odrůda | Macabeo / Parellada / Xarel lo |
---|---|
Obsah zbytkového cukru | suché |
Typ vína | Šumivé víno |
Země původu | Španělsko |
Ročník | neročníkové |
Obsah láhve | 0,75 l |
Barva | Bílé |
Obsah alkoholu | 11,5 % |
Vhodné k jídlu | Aperitiv / Ryba / Rýžové pokrmy / Těstoviny |
Nebyla přidána žádná recenze.