Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Vinice: Hrozny pochází z vinic z okolí Sant Sadurní d´Anoia. Jedná se především o vinice s hlinitým, písčito-jílovitým podložím.
Výroba: Klasická tradiční metoda. Nejméně 24 měsíců zrání v lahvi.
Chuťový profil: Svěží suchá Cava s elegantními tóny po dlouhém ležení v lahvi.
Párování s jídlem: Servis 4–6 C
Odrůda(y): 30% Macabeo, 40% Xarel·lo a 30% Parellada
Cukernatost: Brut Nature, zbytkový cukr 0–3g/l
810 Kč
Barva: Červené Obsah alkoholu: 12 % Obsah láhve: 0,75 l Obsah zbytkového cukru: suché
Vinice: Hrozny pochází z vinic z okolí Sant Sadurní d´Anoia. Jedná se především o vinice s hlinitým, písčito-jílovitým podložím.
Výroba: Klasická tradiční metoda. Nejméně 24 měsíců zrání v lahvi.
Chuťový profil: Svěží suchá Cava s elegantními tóny po dlouhém ležení v lahvi.
Párování s jídlem: Servis 4–6 C
Odrůda(y): 30% Macabeo, 40% Xarel·lo a 30% Parellada
Cukernatost: Brut Nature, zbytkový cukr 0–3g/l
Barva | Bílé |
---|---|
Obsah alkoholu | 11,5 % |
Obsah zbytkového cukru | Brut Nature |
Vhodné k jídlu | Aperitiv |
Země původu | Španělsko |
Odrůda | Macabeo / Xarel lo / Parellada |
Typ vína | Šumivé víno |
Obsah láhve | 0,75 l |
Nebyla přidána žádná recenze.
Na španělské poměry malé vinařství obhospodařující 63 hektarů vinic osázených především klasickými katalánskými odrůdami, z kterých se zde nejčastěji vyrábí proslulé šumivé víno Cava. Jmenovitě se jedná o odrůdy Macabeo, Xarel·lo a Parellada. Ty jsou doplněny mezinárodním Chardonnay. Z modrých odrůd pěstují Monastrell, Garnatxa, Pinot Noir. Roční produkce je 350 000 lahví Cavy.