Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Vinice: Hrozny pro toto víno pochází z přibližně 45 let starých vinic. Vedení révy je systémem Alberello, apulijským vedením révy na hlavu. Hustota výsatby je 4500 keřů na hektar s výnosem asi 8 tun z hektaru.
Výroba: Ručně sklízené hrozny fermentují v nerezových tancích a následně je víno školeno 8 měsíců ve středně vypálených barikových sudech. Dalších 8 měsíců víno odpočívá v lahvi, poté jde do prodeje.
Chuťový profil: Víno má rubínovou barvu. Ve vůni najdeme bohatou ovocnou aromatiku a koření. V chuti najdeme tóny přezráleho až marmeládového červeného i černého ovoce. Nepůsobí ale nudně!. Je elegantní, příjemně pitelné,
Párování s jídlem: Doporučujeme podávat při teplotě 16-18 C
Odrůda(y): Negroamaro 80% – Malvasia Nera 20%
Analytika: Suché
390 Kč
Odrůda: Negroamaro / Primitivo Obsah zbytkového cukru: suché Typ vína: Tiché víno Země původu: Itálie Ročník: 2020 Obsah láhve: 0,75 l Barva: Červené Obsah alkoholu: 14 % Vhodné k jídlu: Steak
480 Kč
Odrůda: Primitivo Obsah zbytkového cukru: suché Typ vína: Tiché víno Země původu: Itálie Ročník: 2019 Obsah láhve: 0,75 l Barva: Červené Obsah alkoholu: 15 % Vhodné k jídlu: Steak / Paštika
485 Kč
Odrůda: Susumaniello Obsah zbytkového cukru: suché Typ vína: Tiché víno Země původu: Itálie Ročník: 2018 / 2020 Obsah láhve: 0,75 l Barva: Červené Obsah alkoholu: 15 % Vhodné k jídlu: Pečená kachna / Paštika
330 Kč
Odrůda: Negroamaro Obsah zbytkového cukru: suché Typ vína: Tiché víno Země původu: Itálie Ročník: 2019 Obsah láhve: 0,75 l Barva: Červené Obsah alkoholu: 13,5 % Poznámka/Ocenění: Champion Prague Wine Trophy 2018 Vhodné k jídlu: Grilovaná masa
330 Kč
Odrůda: Primitivo Obsah zbytkového cukru: suché Typ vína: Tiché víno Země původu: Itálie Ročník: 2019 Obsah láhve: 0,75 l Barva: Červené Obsah alkoholu: 13,5 % Poznámka/Ocenění: Zlatá medaile na Prague Wine Trophy 2018 Vhodné k jídlu: Pečené maso
U Vinice: Hrozny pro toto víno pochází z přibližně 45 let starých vinic. Vedení révy je systémem Alberello, apulijským vedením révy na hlavu. Hustota výsatby je 4500 keřů na hektar s výnosem asi 8 tun z hektaru.
Výroba: Ručně sklízené hrozny fermentují v nerezových tancích a následně je víno školeno 8 měsíců ve středně vypálených barikových sudech. Dalších 8 měsíců víno odpočívá v lahvi, poté jde do prodeje.
Chuťový profil: Víno má rubínovou barvu. Ve vůni najdeme bohatou ovocnou aromatiku a koření. V chuti najdeme tóny přezráleho až marmeládového červeného i černého ovoce. Nepůsobí ale nudně!. Je elegantní, příjemně pitelné,
Párování s jídlem: Doporučujeme podávat při teplotě 16-18 C
Odrůda(y): Negroamaro 80% – Malvasia Nera 20%
Analytika: Suché
Odrůda | Negroamaro |
---|---|
Obsah zbytkového cukru | suché |
Typ vína | Tiché víno |
Země původu | Itálie |
Ročník | 2017 |
Obsah láhve | 0,75 l |
Barva | Červené |
Obsah alkoholu | 14 % |
Poznámka/Ocenění | Top 100 Wine Spectator 2015 |
Vhodné k jídlu | Pečená kachna / Pečené maso / Steak |
Nebyla přidána žádná recenze.
Znovu otevřené vinařství, které prošlo rekonstrukcí a modernizací navazuje po 50. letech na dlouhou historii sahající až do 18. století. Vinice se nacházejí v okolí Salenta v Apulii a pěstují se na nich především odrůdy Primitivo a Negroamaro.