Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Vinice: Hrozny Negroamara a Primitiva pocházejí z 55 let starých vinic. Réva je vedena starým apulijským systémem Alberello. Hustota výsatby je 4500 keřů na hektar. Sklizeň je selektivní, cca 1200-1300 gramů hroznů z keře.
Výroba: Hrozny jsou sklízeny ručně, v malých bedýnkách dopraveny do vinařství, kde jsou zkontrolovány a vyselektovány pouze ty nejlepší bobule. Po alkoholové fermentaci následuje zrání v středně vypálených francouzských sudech po dobu 9 měsíců.
Chuťový profil: V aroma najdeme celou kytici květin doplněnou o tóny balsamica, čokolády a tabáku. V chuti je bohaté, mohutné s uzenými tóny, jemnými tříslovinami a dlouhou dochutí.
Párování s jídlem: Doporučujeme podávat při teplotě 16-18 C
Odrůda(y): 60% Negroamaro, 40% Primitivo
Analytika: Suché
650 Kč
Barva: Červené Obsah alkoholu: 12 % Obsah láhve: 0,75 l Obsah zbytkového cukru: suché
400 Kč
Barva: Růžové Obsah alkoholu: 12 % Obsah láhve: 0,75 l Obsah zbytkového cukru: suché
Vinice: Hrozny Negroamara a Primitiva pocházejí z 55 let starých vinic. Réva je vedena starým apulijským systémem Alberello. Hustota výsatby je 4500 keřů na hektar. Sklizeň je selektivní, cca 1200-1300 gramů hroznů z keře.
Výroba: Hrozny jsou sklízeny ručně, v malých bedýnkách dopraveny do vinařství, kde jsou zkontrolovány a vyselektovány pouze ty nejlepší bobule. Po alkoholové fermentaci následuje zrání v středně vypálených francouzských sudech po dobu 9 měsíců.
Chuťový profil: V aroma najdeme celou kytici květin doplněnou o tóny balsamica, čokolády a tabáku. V chuti je bohaté, mohutné s uzenými tóny, jemnými tříslovinami a dlouhou dochutí.
Párování s jídlem: Doporučujeme podávat při teplotě 16-18 C
Odrůda(y): 60% Negroamaro, 40% Primitivo
Analytika: Suché
Odrůda | Negroamaro / Primitivo |
---|---|
Obsah zbytkového cukru | suché |
Typ vína | Tiché víno |
Země původu | Itálie |
Ročník | 2016 |
Obsah láhve | 0,75 l |
Barva | Červené |
Obsah alkoholu | 15,5 % |
Vhodné k jídlu | Paštika / Steak |
Nebyla přidána žádná recenze.
Znovu otevřené vinařství, které prošlo rekonstrukcí a modernizací navazuje po 50. letech na dlouhou histroii sahající až do 18. století. Vinice se nacházejí v okolí Salenta v Apulii a pěstují se na nich především odrůdy Primitivo a Negroamaro.