Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Výroba: Hrozny pochází z vinice s redukovanou sklizní. Jsou zpracovány technologií kontrolované fermentace s následným zráním ve 2-4letých sudech z francouzského dubu.
Chuťový profil: Buket přezrálých hroznů, sušených fíků, raného lesního ovoce a černých rozinek v čokoládě dotváří mohutná plná chuť pardubického perníku s dlouhou harmonicky strukturovanou dochutí.
Ocenění: Stříbrná medaile AWC Vienna 2014, zlatá medaile Prague Wine Trophy 2015
Teplota servisu 16 - 18 °C
Párování s jídlem: Doporučujeme k dančí krémové polévce s topinkami, bažantím ragú ve vlastní šťávě a červeném víně, plnotučným sýrům s bílou povrchovou plísní nebo čokoládovým fondánem s ostružinami.
Výroba: Hrozny pochází z vinice s redukovanou sklizní. Jsou zpracovány technologií kontrolované fermentace s následným zráním ve 2-4letých sudech z francouzského dubu.
Chuťový profil: Buket přezrálých hroznů, sušených fíků, raného lesního ovoce a černých rozinek v čokoládě dotváří mohutná plná chuť pardubického perníku s dlouhou harmonicky strukturovanou dochutí.
Ocenění: Stříbrná medaile AWC Vienna 2014, zlatá medaile Prague Wine Trophy 2015
Teplota servisu 16 - 18 °C
Párování s jídlem: Doporučujeme k dančí krémové polévce s topinkami, bažantím ragú ve vlastní šťávě a červeném víně, plnotučným sýrům s bílou povrchovou plísní nebo čokoládovým fondánem s ostružinami.
| Odrůda | Rulandské modré (= Pinot Noir) |
|---|---|
| Obsah zbytkového cukru | suché |
| Typ vína | Tiché víno |
| Země původu | Česká republika |
| Ročník: | 2011 |
| Obsah láhve | 0,75 l |
| Barva | Červené |
| Obsah alkoholu | 13 % |
| Poznámka/Ocenění | Stříbrná medaile AWC Vienna 2014, zlatá medaile Prague Wine Trophy 2015 |
| Vhodné k jídlu | Bažantím ragú / Čokoláda / Čokoládový fondán / Dančí krémová polévka s topinkami / Zralé sýry |
Pro vkládání recenzí je nutné se přihlásit.
Nebyla přidána žádná recenze.

400 Kč
Chuťový profil: Buket zavařených třešní a macerovaných višní doprovází jemný pralinkový buket s opulentními taniny v závěru. Párování s jídlem: Doporučujeme ke křepelce plněné kachním rillettem…

330 Kč
Chuťový profil: Svěží buket rozkvetlé pálavské louky je příjemně doplněn přezrálými mirabelkami s kručinko-citrusovým závěrem. Párování s jídlem: Doporučujeme ke králičí paštice s brusinkovým želé…

330 Kč
Výroba: Fermentace spontánně odkaleného moštu probíhala v 6000 l sudu z francouzského dubu. První stáčka byla provedena v květnu následujícího roku zpět do původního sudu. V říjnu bylo víno stočeno…

265 Kč
Chuťový profil: Buket letních bílých květů, zeleného pepře, transformovaných slaných trnek, doprovází v chuti kandované ovoce s karamelovo-medovou kořenitostí. Párování s jídlem: Doporučujeme k…

1 330 Kč
Chuťový profil: Buket horké čokolády s lanýžovým odstínem doprovází bohatá chuť sušených švestek s lehkou humidorovou kreativitou a přírodně sušeným pršutem. Párování s jídlem: K jelítku pečenému s…