Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Jakostní šumivé víno, Extra brut
Výroba: Crémagne Blanc de noir je připravovaný klasickou metodou kvašením v láhvi s více jak desetiletým zrání na kalech při konstantní teplotě a bez možnosti denního světla.
Chuťový profil: Nazrálý buket, ve vůni kandované ovoce. V chuti je sekt velmi plný, extraktivní s miniralitou plodů moře.
Párování s jídlem: Doporučujeme k čerstvým ústřicím, grilovaným krevetám, plodům moře, nebo pošírovanému halibutu s mušlemi a chřestem.
Obsah alkoholu: 12%
Číslo šarže 3845
Jakostní šumivé víno, Extra brut
Výroba: Crémagne Blanc de noir je připravovaný klasickou metodou kvašením v láhvi s více jak desetiletým zrání na kalech při konstantní teplotě a bez možnosti denního světla.
Chuťový profil: Nazrálý buket, ve vůni kandované ovoce. V chuti je sekt velmi plný, extraktivní s miniralitou plodů moře.
Párování s jídlem: Doporučujeme k čerstvým ústřicím, grilovaným krevetám, plodům moře, nebo pošírovanému halibutu s mušlemi a chřestem.
Obsah alkoholu: 12%
Číslo šarže 3845
Obsah zbytkového cukru | suché |
---|---|
Typ vína | Šumivé víno |
Země původu | Česká republika |
Ročník: | 2010 |
Obsah láhve | 0,75 l |
Barva | Bílé |
Obsah alkoholu | 12 % |
Vhodné k jídlu | Chřest / Krevety / Mušle / Ústřice |
Pro vkládání recenzí je nutné se přihlásit.
Nebyla přidána žádná recenze.
660 Kč
Výroba: Vino kvasilo a dlouhodobě zrálo v sudech z francouzského dubu se středně jemným až jemným zrněním, různou délkou a hloubkou toastování. Chuťový profil: Dlouhý a hluboký buket zavařených…
430 Kč
Výroba: Hrozny pochází z vinice s redukovanou sklizní. Jsou zpracovány technologií kontrolované fermentace s následným zráním ve 2-4letých sudech z francouzského dubu. Chuťový profil: Buket…
400 Kč
Chuťový profil: Buket zavařených třešní a macerovaných višní doprovází jemný pralinkový buket s opulentními taniny v závěru. Párování s jídlem: Doporučujeme ke křepelce plněné kachním rillettem…
330 Kč
Chuťový profil: Svěží buket rozkvetlé pálavské louky je příjemně doplněn přezrálými mirabelkami s kručinko-citrusovým závěrem. Párování s jídlem: Doporučujeme ke králičí paštice s brusinkovým želé…
330 Kč
Výroba: Fermentace spontánně odkaleného moštu probíhala v 6000 l sudu z francouzského dubu. První stáčka byla provedena v květnu následujícího roku zpět do původního sudu. V říjnu bylo víno stočeno…