Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Výborný ryzlink vlašský se žlutavou barvou a zelenými odlesky. Velmi jemné víno s doprovodnými minerálními tóny. A co ucítíte v chuti? Zelená jablka a limetku, určitě stojí za vyzkoušení. A jestli chcete doporučení na pokrmy pak se výborně hodí k ovčíma kozím sýrům či letním salátům.
Chuťový profil: Tento ryzlink vlašský má světle žlutou barvu se zelenými odlesky. Víno je jemné a má minerální tóny. V chuti můžete cítit zelené jablka s trochou limetky. Kyselinka u vína je velmi příjemná.
Párování s jídlem: Víno bychom doporučili k předkrmům, letním salátům s čerstvými bylinkami a také k ovčím a kozím sýrům.
Doporučená teplota při servírování: 8- 10 °C
Obsah alkoholu: 11,5%
Obsah cukru: 1,9 g/l
Kyselinka: 6,3 g/l
Odrůda | Ryzlink vlašský (= Welschriesling) |
---|---|
Obsah zbytkového cukru | suché |
Typ vína | Tiché víno |
Země původu | Rakousko |
Ročník | 2021 |
Obsah láhve | 0,75 l |
Barva | Bílé |
Obsah alkoholu | 11,5 % |
Vhodné k jídlu | Kozí sýry / Předkrmy / Saláty |
Pro vkládání recenzí je nutné se přihlásit.
Nebyla přidána žádná recenze.
260 Kč
Frankovka s tmavě červenou barvou a intenzivní vůni po tmavém lesním ovoci - borůvky, ostružiny, ale i pepř. Chystáte drůbež, králíka či hovězí maso? Pak tato francovka je vhodným doprovodným vínem k…
260 Kč
Tmavě rubínová barva s fialovými odlesky to v sobě skrývá toto víno, které chutná po černých třešních a zralých višních. Víno je elegantní s dlouhým chuťovým dojezdem. Doporučujeme ke králičímu masu…
300 Kč
Již jste ve víně cítili nugát či marcipán? Ne, pak musíte vyzkoušet toto velmi jemné víno. Podávejte jej chlazené kolem 8 - 10 °C. Víno je vhodné pro pěkný večer s přáteli, určitě jim bude chutnat a…
335 Kč
Cuvée s tmavě granátovou barvou s krásnými fialovými odlesky a s ovocnou chutí. Doporučujeme jej podávat ke zvěřině, jehněčímu masu či steakům. Je to lahodné víno, které Vás svou ovocnou chutí velmi…
590 Kč
Toto luxusní no zrálo na barikových sudech, má tmavě fialovou barvu a je určeno k archivaci. Věřte, že ani ve Vašem archivu nesmí chybět. Můžete jej párovat s jehněčím masem a steaky. Věřte, že tento…