Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Viniční trať Steinmassl patří k jedné z nejlepších v Kamptalu. Podloží je složené ze slídy a ruly. Hrozny se sklízí začátkem listopadu. Po odzrnění se nechává rmut macerovat asi deset hodin. Vylisovaná šťáva je stočena do nerezových tanků, kde probíhá metodou řízeného kvašení při teplotě 20 stupňů Cesia samotná fermentace. Víno je dále školeno ponecháním na jemných kvasničních kalech, které se jednou týdně promíchávají. Filtrace a lahvování vína probíhá v půlce března. Zralé aroma peckového ovoce, šťavnatá a čistá vůně s tóny broskví, lahodné a čerstvé na patře se skvělým potenciálem. Ideálně se hodí k výrazným jídlům z ryb. Zbytkový cukr 5,6g/l, kyseliny 7,5g/l.
Viniční trať Steinmassl patří k jedné z nejlepších v Kamptalu. Podloží je složené ze slídy a ruly. Hrozny se sklízí začátkem listopadu. Po odzrnění se nechává rmut macerovat asi deset hodin. Vylisovaná šťáva je stočena do nerezových tanků, kde probíhá metodou řízeného kvašení při teplotě 20 stupňů Cesia samotná fermentace. Víno je dále školeno ponecháním na jemných kvasničních kalech, které se jednou týdně promíchávají. Filtrace a lahvování vína probíhá v půlce března.
Zralé aroma peckového ovoce, šťavnatá a čistá vůně s tóny broskví, lahodné a čerstvé na patře se skvělým potenciálem. Ideálně se hodí k výrazným jídlům z ryb.
Zbytkový cukr 5,6g/l, kyseliny 7,5g/l.
Barva | Bílé |
---|---|
Obsah alkoholu | 13,5 % |
Obsah zbytkového cukru | suché |
Obsah láhve | 0,75 l |
Nebyla přidána žádná recenze.