Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
Wine Bar s.r.o. Menu

Bodegas Franco Espanolas - Bordón Reserva 2013 0,75l

Vinice: Hrozny pro toto víno pocházejí z vinic z okolí města Logrono. 80% Tempranillo, 15% Garnacha, 5% Mazuelo.

Výroba: Fermentace probíhala v nerezových tancích při teplotě 25 stupňů Celsia po dobu 9 dní. Následovalo pět dní ležení na šlupkách. Zrání probíhalo v amerických barikových sudech různého stupně vypálení po době nejméně 18 měsíců. 

Chuťový profil: Ve vůni najdeme intenzivní tóny koření a balsamica. V chuti je sametové, elegantní a zároveň plné s ovocnými tóny zralého černého a červeného ovoce.  Dlouhá dochuť

Párování s jídlem: Doporučujeme k zeleninovým pokrmům, hovězímu, jehněčímu i vepřovému masu, k ovčím sýrům a těstovinám. Doporučená teplota pro servis je 16 až 18 stupňů Celsia

Dostupnost:
Vyprodáno V případě vína se jedná o ročník, který už byl vyprodán. Zároveň se čeká na zařazení nového ročníku.

360  (297,52  bez DPH)

V případě vína se jedná o ročník, který už byl vyprodán. Zároveň se čeká na zařazení nového ročníku.

Informace o produktu

Vinice: Hrozny pro toto víno pocházejí z vinic z okolí města Logrono. 80% Tempranillo, 15% Garnacha, 5% Mazuelo.

Výroba: Fermentace probíhala v nerezových tancích při teplotě 25 stupňů Celsia po dobu 9 dní. Následovalo pět dní ležení na šlupkách. Zrání probíhalo v amerických barikových sudech různého stupně vypálení po době nejméně 18 měsíců. 

Chuťový profil: Ve vůni najdeme intenzivní tóny koření a balsamica. V chuti je sametové, elegantní a zároveň plné s ovocnými tóny zralého černého a červeného ovoce.  Dlouhá dochuť

Párování s jídlem: Doporučujeme k zeleninovým pokrmům, hovězímu, jehněčímu i vepřovému masu, k ovčím sýrům a těstovinám. Doporučená teplota pro servis je 16 až 18 stupňů Celsia

Parametry

Barva Červené
Obsah alkoholu 13,5 %
Obsah zbytkového cukru suché
Vhodné k jídlu Hovězí / Vepřové / Jehněčí / Těstoviny / Ovčí sýry

Fotografie (2)

Recenze

Osobních údajů

Recenze

Nebyla přidána žádná recenze.