Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Výroba: Fermentace v nerezovém tanku po dobu 9 dní, následně ležení na jemných kalech.
Chuťový profil: Víno slámově žluté barvy. Ve vůni je čisté a přímé s výrazným projevem vyzrálého peckového a jádrového ovoce a kandovaného tropického ovoce. Dlouhá ovocně-kořenitá dochuť s tóny sušené citrusové kúry.
Párování s jídlem: Víno bychom doporučili k pokrmům s bílým drůbežím masem a výraznějšími omáčkami. Dále k měkkým zrajícím sýrům a těstovinám.
Obsah cukru: 8,5 g/lOcenění: 2021 Prague Wine Trophy – Prague Premium Gold, 2021 Národní soutěž vín VP – zlatá
Ideální teplota pro podávání 12° – 13 °C
Výroba: Fermentace v nerezovém tanku po dobu 9 dní, následně ležení na jemných kalech.
Chuťový profil: Víno slámově žluté barvy. Ve vůni je čisté a přímé s výrazným projevem vyzrálého peckového a jádrového ovoce a kandovaného tropického ovoce. Dlouhá ovocně-kořenitá dochuť s tóny sušené citrusové kúry.
Párování s jídlem: Víno bychom doporučili k pokrmům s bílým drůbežím masem a výraznějšími omáčkami. Dále k měkkým zrajícím sýrům a těstovinám.
Obsah cukru: 8,5 g/lOcenění: 2021 Prague Wine Trophy – Prague Premium Gold, 2021 Národní soutěž vín VP – zlatá
Ideální teplota pro podávání 12° – 13 °C
Odrůda | Rulandské bílé (= Pinot Blanc) |
---|---|
Obsah zbytkového cukru | suché |
Typ vína | Tiché víno |
Země původu | Česká republika |
Ročník | 2020 |
Obsah láhve | 0,75 l |
Barva | Bílé |
Obsah alkoholu | 12,5 % |
Poznámka/Ocenění | 2021 Prague Wine Trophy – Prague Premium Gold, 2021 Národní soutěž vín VP – zlatá |
Vhodné k jídlu | Drůbež / Těstoviny / Zralé sýry |
Pro vkládání recenzí je nutné se přihlásit.
Nebyla přidána žádná recenze.
290 Kč
Vinice: Vinařská obec Kurdějov a viniční trať Díly, která se nachází ve 267 metrů n. m. Půjde složení tvoří hlinité spraše s rendzinou. Výroba: Fermentace v nerezovém tanku po dobu 10 dní, následně…
240 Kč
Vinice: Vinařská obec Kurdějov a viniční trať Díly, která se nachází ve 267 metrů n. m. Půjde složení tvoří hlinité spraše s rendzinou. Výroba: Lisování celých hroznů (extrakce do 50%), fermentace v…