Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Složení: 95% Carmeneré, 5% Cabernet Sauvignon Carmenére je silná odrůda intenzinví barvy, struktury a taninů. V chuti je víno výrazně ovocné s tóny třešní, ostružin a dubového dřeva. V ústech je cítit plné a bohaté tělo. Hrozny pochází z roviny v oblasti statku Puquillay. Vinice produkuje v průměru 8 t/ha hroznů a nabízí ideální podmínky pro optimální zrání. Půdy jsou hluboké, kamenité a dobře propustné. Klima je zde suché, přímořské. V údolí se střídají období s dešti od června do září s dlouhými suchými obdobími od listopadu do března. Teplotní rozdíly dosahují až 22°C mezi dnem a nocí, což poskytuje výborné podmínky pro pěstování hroznů. Především červených odrůd. Díky výborným klimatickým podmínkám a správné péči mají hrozny dostatek vzduchu a přístup slunečního světla. Zralé hrozny jsou ručně sbírány během prvního týdne v květnu, kdy zralé bobule dosáhnou velmi tmavé barvy a intenzivní ovocné chuti, sladkosti a kulatých taninů. Hrozny jsou sklízeny do malých 14 kg bedniček a ihned se zpracovávají. Kvašení probíhá při 26°C po dobu 6 dnů. 100% vína je pak na 12 měsíců přemístěno do francouzských a amerických dubových sudů, kde se dokončuje proces výroby a probíhá zde malolaktické kvašení. Kyseliny 3,84g/l.
Složení: 95% Carmeneré, 5% Cabernet Sauvignon
Carmenére je silná odrůda intenzinví barvy, struktury a taninů. V chuti je víno výrazně ovocné s tóny třešní, ostružin a dubového dřeva. V ústech je cítit plné a bohaté tělo.
Hrozny pochází z roviny v oblasti statku Puquillay. Vinice produkuje v průměru 8 t/ha hroznů a nabízí ideální podmínky pro optimální zrání. Půdy jsou hluboké, kamenité a dobře propustné.
Klima je zde suché, přímořské. V údolí se střídají období s dešti od června do září s dlouhými suchými obdobími od listopadu do března. Teplotní rozdíly dosahují až 22°C mezi dnem a nocí, což poskytuje výborné podmínky pro pěstování hroznů. Především červených odrůd.
Díky výborným klimatickým podmínkám a správné péči mají hrozny dostatek vzduchu a přístup slunečního světla. Zralé hrozny jsou ručně sbírány během prvního týdne v květnu, kdy zralé bobule dosáhnou velmi tmavé barvy a intenzivní ovocné chuti, sladkosti a kulatých taninů.
Hrozny jsou sklízeny do malých 14 kg bedniček a ihned se zpracovávají. Kvašení probíhá při 26°C po dobu 6 dnů. 100% vína je pak na 12 měsíců přemístěno do francouzských a amerických dubových sudů, kde se dokončuje proces výroby a probíhá zde malolaktické kvašení. Kyseliny 3,84g/l.
Barva | Červené |
---|---|
Obsah alkoholu | 14 % |
Obsah zbytkového cukru | suché |
Obsah láhve | 0,75 l |
Nebyla přidána žádná recenze.