Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Poloprofesionální nůž pro krájení jamónu. Vyroben ve Španělsku. Celková délka 36 cm, délka čepele 24 cm. Nůž je vhodný také pro prosciutto di Parma (parmská šunka), jambon de Bayonne a jiné sušené…
360 Kč
Precizně řemeslně zpracovaný model pro začínající „cortadory“. Stojan je vyroben z kvalitního bukového dřeva. Stojan je vhodný také pro prosciutto di Parma (parmská šunka), jambon de Bayonne a jiné…
600 Kč
Profesionální nůž pro krájení jamónu s oboustranným prolisem. Díky prolisu je nakrájené plátky snadné odebrat. Nůž je z kvalitní německé oceli s vysokou odolností. Rukojeť je ergonomicky tvarována…
1 590 Kč
Přední kýta o délce zrání 8 měsíců z bílého prasete. Složení: vepřové maso, sůl.
1 890 Kč
Přední kýta o délce zrání 8 měsíců z bílého prasete. Složení: vepřové maso, sůl.
Zadní kýta o hmotnosti min. 7 kg a délce zrání 15 měsíců z bílého prasete. Složení: vepřové maso, sůl.
3 450 Kč
Přední kýta o hmotnosti min. 3.5 kg a délce zrání 15 měsíců z černého iberského prasete. Složení: vepřové maso, sůl.
3 500 Kč
Set zadní kýty Jamón serrano gran reserva 15 měsíců a stojanu. Tento jamón pochází ze zadní kýty bílého prasete a jeho maso má vláčnou konzistenci a nasládlou chuť. hmotnost: min. 7kg
Set z přední kýty o hmotnosti cca 5 kg a délce zrání 15 měsíců z černého iberského prasete, stojanu Banqueta a základního nože puño negro. Složení jamónu: vepřové maso, sůl.