Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Vinice: Hrozny pochází z roviny v oblasti statku Puquillay. Vinice produkuje v průměru 8 t/ha hroznů a nabízí ideální podmínky pro optimální zrání. Půdy jsou hluboké, kamenité a dobře propustné. Klima je zde suché, přímořské. V údolí se střídají období s dešti od června do září s dlouhými suchými obdobími od listopadu do března. Teplotní rozdíly dosahují až 22°C mezi dnem a nocí, což poskytuje výborné podmínky pro pěstování hroznů. Především červených odrůd. Díky výborným klimatickým podmínkám a správné péči mají hrozny dostatek vzduchu a přístup slunečního světla.
Výroba: Zralé hrozny jsou ručně sbírány během prvního týdne v květnu, kdy zralé bobule dosáhnou velmi tmavé barvy a intenzivní ovocné chuti, sladkosti a kulatých taninů. Hrozny jsou sklízeny do malých 14 kg bedniček a ihned se zpracovávají. Kvašení probíhá při 26°C po dobu 6 dnů. 100% vína je pak na 12 měsíců přemístěno do francouzských a amerických dubových sudů, kde se dokončuje proces výroby a probíhá zde malolaktické kvašení.
Chuťový profil: Carmenére je silná odrůda intenzivní barvy, struktury a taninů. V chuti je víno výrazně ovocné s tóny třešní, ostružin a dubového dřeva. V ústech je cítit plné a bohaté tělo.
Odrůdy: 95% Carmeneré, 5% Cabernet Sauvignon
Kyselinka: 3,84 g/l
Vinice: Hrozny pochází z roviny v oblasti statku Puquillay. Vinice produkuje v průměru 8 t/ha hroznů a nabízí ideální podmínky pro optimální zrání. Půdy jsou hluboké, kamenité a dobře propustné. Klima je zde suché, přímořské. V údolí se střídají období s dešti od června do září s dlouhými suchými obdobími od listopadu do března. Teplotní rozdíly dosahují až 22°C mezi dnem a nocí, což poskytuje výborné podmínky pro pěstování hroznů. Především červených odrůd. Díky výborným klimatickým podmínkám a správné péči mají hrozny dostatek vzduchu a přístup slunečního světla.
Výroba: Zralé hrozny jsou ručně sbírány během prvního týdne v květnu, kdy zralé bobule dosáhnou velmi tmavé barvy a intenzivní ovocné chuti, sladkosti a kulatých taninů. Hrozny jsou sklízeny do malých 14 kg bedniček a ihned se zpracovávají. Kvašení probíhá při 26°C po dobu 6 dnů. 100% vína je pak na 12 měsíců přemístěno do francouzských a amerických dubových sudů, kde se dokončuje proces výroby a probíhá zde malolaktické kvašení.
Chuťový profil: Carmenére je silná odrůda intenzivní barvy, struktury a taninů. V chuti je víno výrazně ovocné s tóny třešní, ostružin a dubového dřeva. V ústech je cítit plné a bohaté tělo.
Odrůdy: 95% Carmeneré, 5% Cabernet Sauvignon
Kyselinka: 3,84 g/l
Odrůda | Cabernet Sauvignon / Carmeneré |
---|---|
Obsah zbytkového cukru | suché |
Typ vína | Tiché víno |
Země původu | Chile |
Ročník: | 2018 |
Obsah láhve | 0,75 l |
Barva | Červené |
Obsah alkoholu | 14 % |
Vhodné k jídlu | Pečené maso |
Pro vkládání recenzí je nutné se přihlásit.
Nebyla přidána žádná recenze.
290 Kč
Červené víno velmi tmavé barvy a s vůní tmavého ovoce a koření...
290 Kč
Silné a čisté, tmavě červené víno s vlivy dubového sudu...
290 Kč
Opravdu elegantní víno s jemným, krémovým podtónem dubu...
290 Kč
Nádherně vyrovnané víno s aroma švestek a hedvábnou chutí...