Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Červené víno rubínové barvy. Toto víno je velmi plné a komplexní a v jeho chuti můžete cítit červené bobule až s náznaky dubu a vanilky.
Doporučujeme podívat při 17-18 °C.
Odrůda: 100% Nebbiolo
Červené víno rubínové barvy. Toto víno je velmi plné a komplexní a v jeho chuti můžete cítit červené bobule až s náznaky dubu a vanilky.
Doporučujeme podívat při 17-18 °C.
Odrůda: 100% Nebbiolo
Odrůda | Nebbiolo |
---|---|
Obsah zbytkového cukru | suché |
Typ vína | Tiché víno |
Země původu | Itálie |
Ročník | 2012 |
Obsah láhve | 0,75 l |
Barva | Červené |
Obsah alkoholu | 14,5% % |
Vhodné k jídlu | Hovězí / Steak |
Nebyla přidána žádná recenze.
990 Kč
Skladem Produkt je skladem u winebar.cz. Může být tedy do 24 hodin od objednání předán na výdejní místo e-shopu.
Vinice: Způsob vedení "Guyot systém". Vinice se nachází v nadmořské výšce 280 až 350 metrů. Chuťový profil: Víno má červenou, rubínovou barvu. Na nose je plné, intenzivní s terciárními tóny. Dále…
1 680 Kč
Skladem Produkt je skladem u winebar.cz. Může být tedy do 24 hodin od objednání předán na výdejní místo e-shopu.
Tmavě, rubínově červené víno s oranžovými tóny. Intenzivní vůně, v chuti je cítit červené ovoce. Odrůda(y): 100% Nebbiolo Analytika: Suché Obsah alkoholu: 14,5%
400 Kč
Skladem Produkt je skladem u winebar.cz. Může být tedy do 24 hodin od objednání předán na výdejní místo e-shopu.
Výroba: Lisování hroznů, následná macerace po dobu 8 - 10 dní při maximální teplotě 28 °C. Na jaře se víno dekantuje do dřevěných, nebo ocelových sudů, kde zůstane 10 měsíců. Následuje ležení v…
380 Kč
Skladem Produkt je skladem u winebar.cz. Může být tedy do 24 hodin od objednání předán na výdejní místo e-shopu.
Výroba: Macerace hroznu se slupkou probíhá asi 5-6 dnů při maximální teplotě 25-27 °C. Víno se skladuje v nádržích z nerezové oceli, kde se ukončí malolaktické kvašení. Plnění do lahví v dubnu až v…
2 000 Kč
Skladem Produkt je skladem u winebar.cz. Může být tedy do 24 hodin od objednání předán na výdejní místo e-shopu.
Výroba: Macerace hroznů se slupkami probíhá asi 15-20 dní při maximální teplotě 29 - 31 °C. Po stáčení je víno ponecháno zrát ve velkokapacitních dubových sudech a to 18 měsíců. Dokončení zrání…
Malé rodinné vinařství produkující Barbery a Barola.