Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Zadní kýta o hmotnosti cca 7,5 kg a délce zrání 24 měsíců z černého iberského prasete. Složení: vepřové maso, sůl. Neobsahuje žádné konzervanty ani barviva. Nejdostupnější jamón z exkluzivního světa iberských šunek. Je vyroben ze zadní kýty černého iberského prasete dlouhodobým procesem zrání na čerstvém vzduchu. Neobsahuje barviva ani konzervanty. Tato kýta pochází z kvalitních, semiextenzivních chovů iberských prasat z okolí Córdoby krmených pouze nemodifikovaným organických krmivem. Chuť šunky je nesmírně intenzivní a barva prochází navzdory absenci jakýchkoliv barviv až do tmavě rudých tónů. Tato šunka se zároveň může díky kvalitnímu krmení prasat pochlubit velice nízkou teplotou tání tuku, která způsobuje pozitivní efekt tzv. pocení jamónu a dává každému plátku neskutečnou šťavnatost. Šťavnatost dále zvyšuje vysoká míra infiltrace tuku do svalových tkání, která je přirozenou tendenci všech iberských prasat, jež je však v případě tohoto jamónu díky způsobu života prasat mimořádně vysoká. Tento jamón je mimořádnou ukázkou tradičního mistrovství v sušení iberských kýt rodiny Rodriguézových, spočívajícího v pomalém, nesmírně dlouhého zrání, a hodí se pro oslavu mimořádných událostí. Doba zrání 24 měsíců
Zadní kýta o hmotnosti cca 7,5 kg a délce zrání 24 měsíců z černého iberského prasete. Složení: vepřové maso, sůl. Neobsahuje žádné konzervanty ani barviva.
Nejdostupnější jamón z exkluzivního světa iberských šunek. Je vyroben ze zadní kýty černého iberského prasete dlouhodobým procesem zrání na čerstvém vzduchu. Neobsahuje barviva ani konzervanty.
Tato kýta pochází z kvalitních, semiextenzivních chovů iberských prasat z okolí Córdoby krmených pouze nemodifikovaným organických krmivem. Chuť šunky je nesmírně intenzivní a barva prochází navzdory absenci jakýchkoliv barviv až do tmavě rudých tónů. Tato šunka se zároveň může díky kvalitnímu krmení prasat pochlubit velice nízkou teplotou tání tuku, která způsobuje pozitivní efekt tzv. pocení jamónu a dává každému plátku neskutečnou šťavnatost. Šťavnatost dále zvyšuje vysoká míra infiltrace tuku do svalových tkání, která je přirozenou tendenci všech iberských prasat, jež je však v případě tohoto jamónu díky způsobu života prasat mimořádně vysoká. Tento jamón je mimořádnou ukázkou tradičního mistrovství v sušení iberských kýt rodiny Rodriguézových, spočívajícího v pomalém, nesmírně dlouhého zrání, a hodí se pro oslavu mimořádných událostí.
Doba zrání 24 měsíců
Pro vkládání recenzí je nutné se přihlásit.
Nebyla přidána žádná recenze.
200 Kč
Poloprofesionální nůž pro krájení jamónu. Vyroben ve Španělsku. Celková délka 36 cm, délka čepele 24 cm. Nůž je vhodný také pro prosciutto di Parma (parmská šunka), jambon de Bayonne a jiné sušené…