Alkoholické nápoje neprodáváme osobám mladším 18 let.
Zadní kýta o hmotnosti cca 7,5 kg a délce zrání 30 měsíců z černého iberského prasete živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu. Složení: vepřové maso, sůl. Neobsahuje žádné konzervanty ani barviva. Jamón ibérico de bellota Rodriguez představuje jeden z vrcholů světových delikates. Zcela unikátní a s ničím nesrovnatelná chuť a vůně na čerstvém vzduchu Sierry Nevady sušené šunky z černého iberské prasete proměňuje tento jamón ve skutečný klenot. José Miguel Rodriguez vybírá vlastnoručně a zdlouhavě pouze ty nejvhodnější kusy zadních kýt a po dobu tří let je bez pomocí chemickým konzervantů opečovává jako vlastní děti. Díky tomu se jeho jamóny každý rok řadí mezi absolutní špičku španělské produkce. Jelikož kýty pocházejí z iberský prasat živících se ve volném výběhu v době montanery pouze žaludy a rostlinami, má chuť i aroma tohoto jamónu výrazné žaludové tóny. Barva je tmavě rubínová, tuk je naproti tomu zářivě bílý. V průběhu dlouhého procesu zrání se většina tuků přemění na mononenasycené s blahodárnými účinky pro lidský organismus a nižší teplotou tání, která umožňuje důležitý jev tzv. pocení jamónu, kdy se v pokojové teplotě na povrchu jednotlivých plátků objevují drobné kapičky tuku dodávající každému plátku nekonečnou šťavnatost. Doba zrání 30 měsíců.
Zadní kýta o hmotnosti cca 7,5 kg a délce zrání 30 měsíců z černého iberského prasete živícího se v době tzv. montanery výhradně žaludy ve volném výběhu. Složení: vepřové maso, sůl. Neobsahuje žádné konzervanty ani barviva.
Jamón ibérico de bellota Rodriguez představuje jeden z vrcholů světových delikates. Zcela unikátní a s ničím nesrovnatelná chuť a vůně na čerstvém vzduchu Sierry Nevady sušené šunky z černého iberské prasete proměňuje tento jamón ve skutečný klenot. José Miguel Rodriguez vybírá vlastnoručně a zdlouhavě pouze ty nejvhodnější kusy zadních kýt a po dobu tří let je bez pomocí chemickým konzervantů opečovává jako vlastní děti. Díky tomu se jeho jamóny každý rok řadí mezi absolutní špičku španělské produkce.
Jelikož kýty pocházejí z iberský prasat živících se ve volném výběhu v době montanery pouze žaludy a rostlinami, má chuť i aroma tohoto jamónu výrazné žaludové tóny. Barva je tmavě rubínová, tuk je naproti tomu zářivě bílý. V průběhu dlouhého procesu zrání se většina tuků přemění na mononenasycené s blahodárnými účinky pro lidský organismus a nižší teplotou tání, která umožňuje důležitý jev tzv. pocení jamónu, kdy se v pokojové teplotě na povrchu jednotlivých plátků objevují drobné kapičky tuku dodávající každému plátku nekonečnou šťavnatost.
Doba zrání 30 měsíců.
Pro vkládání recenzí je nutné se přihlásit.
Nebyla přidána žádná recenze.
200 Kč
Poloprofesionální nůž pro krájení jamónu. Vyroben ve Španělsku. Celková délka 36 cm, délka čepele 24 cm. Nůž je vhodný také pro prosciutto di Parma (parmská šunka), jambon de Bayonne a jiné sušené…